Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΤΗΣ κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Παρέμβασης Εκπαιδευτικών που χαιρετίζει όλους τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία που τάσσονται με την απεργία αποχή

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους και τα σχολεία που ανταποκρίνονται μαζικά στο συλλογικό κάλεσμα της ΟΛΜΕ και της ΕΛΜΕ και συμμετέχουν συντριπτικά στη μεγάλη μάχη ενάντια στην αξιολόγηση, υπερασπίζοντας το δημόσιο σχολείο, τα εργασιακά δικαιώματα και την αξιοπρέπειά μας.

Η ανταπόκριση των συναδέλφων στην υλοποίηση των αποφάσεων του κλάδου είναι μεγάλη. Όπως ενημερωθήκαμε από τους συναδέλφους, τα σχολεία  μαζικά υπέγραψαν τη συλλογική δήλωση της ΟΛΜΕ για την απεργία αποχή αποτελώντας την πλειοψηφία και στους συλλόγους τους  καμία συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε. 

Καλούμε και τους συναδέλφους των υπόλοιπων σχολείων να  υπογράψουν άμεσα  και συλλογικά τη  δήλωση  της  ΟΛΜΕ  για συμμετοχή στην απεργία – αποχή.  Όταν  υπογράψει η πλειοψηφία των συναδέλφων, ούτε ο Σύλλογος για τον απολογισμό πραγματοποιείται, ούτε ο σύλλογος για προγραμματισμό γιατί δεν υπάρχει απαρτία.

Καλούμε τους Δ/ντές να συνταχθούν με τις αποφάσεις του κλάδου. Να υπογράψουν τη δήλωση της ΟΛΜΕ, όπως και η Ομοσπονδία τους καλεί και όλοι μαζί να στείλουμε ένα καθολικό μήνυμα  του κλάδου κατά της αξιολόγησης. Να καταγράψουμε μεγάλη νίκη στον πρώτο γύρο της αναμέτρησης, ώστε να μη συγκροτηθούν ομάδες δράσης ούτε μετά τις 10 Οκτωβρίου, όπως ορίζει η Υπουργική Απόφαση. Να αρνηθούν το ρόλο της χρησιμοποίησής τους από το Υπουργείο στη μετατροπή  του δημόσιου σχολείου σε επιχείρηση και την ριζική ανατροπή των εργασιακών δικαιωμάτων μας. Η κ. Κεραμέως να έχει το πρόβλημα μπροστά στην μεγάλη συμπαράταξη του κλάδου αν θα συνεχίσει να προωθεί τα αντιεκπαιδευτικά της σχέδια και την αυταρχική αντιμετώπισή του.

Η  ΕΛΜΕ  οφείλει να πάρει όσες επιπλέον αγωνιστικές και ενημερωτικές πρωτοβουλίες χρειαστούν, για να θωρακίσουμε τις αποφάσεις των συλλόγων διδασκόντων και να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τη νίκη.

ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ