ΑΠ. ΓΚΛΕΤΣΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ

Οργισμένη είναι η αντίδραση του γνωστού ηθοποιού και πολιτικού Απόστολου Γκλέτσου στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και τον εμπλέκουν στην υπόθεση της κοκαϊνής για την οποία συνελήφθη ένας λιμενικός και 5 άλλα άτομα, για – κατά περίπτωση – παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, τα όπλα και του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από το πρωί, ο αξιωματικός, που φαίνεται πως είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο κύκλωμα, κατηγορείται μεταξύ άλλων ότι τροφοδοτούσε με ποσότητες ναρκωτικών γνωστό ηθοποιό.

«Δεν κρύβομαι και δεν μασάω τα λόγια μου» σημειώνει ο Απ. Γκλέτσος και συνεχίζει:

“αναφέρει ότι ‘φέρεται’. Όταν θα αποδειχτεί, θα τα ξαναπούμε. ‘Φέρεται’. Λέει μια παροιμία στο χωριό μου ότι αν άκουγε ο Θεός τους κόρακες, δεν θα υπήρχε κανένας γάιδαρος ζωντανός στην κοιλάδα. Όταν θα αποδειχτεί αυτό με το καλό, τότε θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία σχέση. Αυτή είναι η δήλωσή μου και σας το είπα για να το κρατήσετε. Ο,τι ακριβώς σας είπα. Αν άκουγε ο Θεός τους κόρακες, δεν θα υπήρχε κανένα γαϊδούρι ζωντανό. Δεν έχω καμία σχέση”.

Αναφερόμενος στον λιμενικό, ο Απόστολος Γκλέτσος τονίζει πως “και πιστεύω ότι και αυτός ο άνθρωπος με τα τρία του παιδιά, που τον γνωρίζω τρεις γενιές οικογενειακά, δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τέτοια πράγματα. Εγώ σας επαναλαμβάνω ότι δεν έχω σχέση με όλα αυτά και προχωράμε. Η αλήθεια θα λάμψει”, ενώ σημειώνει ότι δεδομένου του προβλήματος υγείας που έχει αντιμετωπίσει “μόνο ένας τρελός, με τις δικές μου καταστάσεις, θα μπορούσε να κάνει χρήση κοκαΐνης. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Πάμε παρακάτω”. “Εφόσον αυτή η ιστορία είναι στη Δικαιοσύνη, βεβαίως οι Αρχές θα πρέπει να ψάξουν τους πάντες”, τονίζει και ερωτηθείς εάν έχει κληθεί, απαντά: “όχι. Ο,τι ακούω, το ακούω πρώτη φορά από εσάς. Δεν έχω καμία σχέση”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ