ΛΑΡΙΣΑ: ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ!!

Οι πελάτες δεν μπορούν να εισέλθουν στο Φαρμακείο διότι, εμποδίζονται οι δύο είσοδοι του φαρμακείου από τα αυτοκίνητα και το παρτέρι πρασίνου

Το πρόβλημα οφείλεται στα έργα που έγιναν σύμφωνα με ερώτηση της παράταξης Πρωτοβουλία Αξιών (ΠΡ.ΑΞΙ.)

Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή Λάρισας κατέθεσε η Δημοτική Παράταξη Λαρισαίων «Πρωτοβουλία αξιών ΠΡΑΞΙ για τη Λάρισα» με Επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Γούλα, για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα , που δημιουργήθηκε από την ανακατασκευή της οδού Ασκληπιού.

Στην ερώτηση,  που συνυπογράφουν ο Επικεφαλής της Παράταξης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Άκης Νασιώκας, αναφέρονται τα ακόλουθα: «Με την παρούσα ερώτησή μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πρόβλημα  που  προέκυψε  στο Φαρμακείο της κ. Ευαγγελίας Γεροκώστα , μετά τη μετατροπή της Ασκληπιού σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας.

Το Φαρμακείο βρίσκεται  στην οδό Ασκληπιού 41 , ( στο κομμάτι της Ασκληπιού μεταξύ Μανδηλαρά και Ηπείρου).

Η  Φαρμακοποιός, δεν μπορεί να δουλέψει το Φαρμακείο της διότι, κλείσθηκαν και οι δύο είσοδοι και  κανείς πελάτης  δεν μπορεί να εισέλθει διότι , στην μία είσοδο έγινε μπροστά  θέση παρκινγκ αυτοκινήτου ( υπάρχει πάντα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, διότι στην Ασκληπιού  μία θέση πάρκινγκ είναι δυσεύρετη οποιαδήποτε ώρα) και ή άλλη η είσοδος κλείνεται με παρτέρι πρασίνου. Δεν συζητάμε να  εισέλθει στο Φαρμακείο άτομο με ειδικές ανάγκες η άτομο μεγάλης ηλικίας , είναι αδύνατο.

Τα προβλήματα προέκυψαν μετά την μετατροπή της οδού Ασκληπιού σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας.

Φαίνεται ότι ο Μελετητής ,.η ο εργολάβος  κάνανε λάθος και δεν πρόβλεψαν να αφήσουν μία τουλάχιστο είσοδο πελατών για το Φαρμακείο της κ. Γεροκώστα, αλλά η Δημοτική αρχή θα έπρεπε να διορθώσει το πρόβλημα , φαντάζομαι ότι οι επιβλέποντες Μηχανικοί θα το επεσήμαναν.

Κύριε Δήμαρχε

Σήμερα , με τις κρίσεις των μνημονίων , της πανδημίας , της ανεργίας και του ανταγωνισμού, αντί να βοηθήσουμε  και να διευκολύνουμαι τη λειτουργία  όλων των επιχειρήσεων της Πόλης μας, τους βάζουμε εμείς εμπόδια στην ομαλή λειτουργία τους.

Η  παθούσα Φαρμακοποιός  απευθύνθηκε αρμοδίως πολλές φορές αλλά δεν εισακούσθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Τέλος  οι λύσεις του προβλήματος είναι η εξής:

1η) Καταργείτε η μια θέση πάρκινγκ ή

2η) Καταργείτε το μισό παρτέρι πρασίνου

Ας επιλέξει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου διαφορετικά το Φαρμακείο θα κλείσει και θα απαιτήσει διαφυγόντα κέρδη από το Δήμο Λαρισαίων , για τα λάθη και τις παραλείψεις οποιοδήποτε υπηρεσιακού παράγοντα.  Επισημαίνουμε ακόμη ότι το Φαρμακείο υπήρχε πριν από την διαμόρφωση της Ασκληπιού σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας, επομένως το πρόβλημα επισημάνθηκε  από την αρχή της κατασκευής του δρόμου, αλλά δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή και το ενδιαφέρον για να λυθεί εν τη γενέσει το πρόβλημα.

Σας καλούμε κ. Δήμαρχε να δώσετε μια  άμεση λύση στο αναφερόμενο αίτημα  της Φαρμακοποιού Γεροκώστα ,το οποίο και δίκαιο  και επείγον είναι , δείξτε το ενδιαφέρον σας για τους νέους επιστήμονες οι οποίο  προσπαθούν να επιβιώσουν σε αυτή την χώρα και να μην την διώξουμε στο εξωτερικό με τις ολιγωρίες μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ