Φ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΝΔ

Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στις ημερομηνίες διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ στις 5 και 12 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέας ηγεσίας. Οπως είπε στο Πρώτο Πρόγραμμα  στην εκπομπή “To GPS της επικαιρότητας” και τον Θάνο Σιαφάκα, ο πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης, επιθυμία της ίδιας της Προέδρου Φώφης Γεννηματά ήταν να προχωρήσουμε το ταχύτερο προκειμένου να μη δημιουργηθεί το παραμικρό κενό στη λειτουργία και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του κόμματος.

Σε ότι αφορά το κόμμα, θα εκπροσωπείται στη Βουλή από τους κ.κ. Σκανδαλίδη και Κατρίνη, είτε πρόκειται για συζήτηση σε επίπεδο Πολιτικών Αρχηγών, είτε συζήτηση για τον προϋπολογισμό, είτε οποιαδήποτε άλλη συζήτηση σε επίπεδο Ολομέλειας και σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της κοινοβουλευτικής Ομάδας, την ευθύνη θα έχει ο Γραμματέας κ. Κεγκέρογλου που έχει εκλεγεί από τους 22 βουλευτές σε χρόνο ανύποπτο.

Ο κ. Σαχινίδης, που συντάσσεται με την υποψηφιότητα Παπανδρέου, αναφερόμενος στην “προοδευτική διακυβέρνηση”, έκανε λόγο για πρωταγωνιστή του ΚΙΝΑΛ στην πολιτική ζωή της χώρας που θα δώσει τον πρώτο σοσιαλιστή Πρωθυπουργό στη χώρα μετά από μια δεκαετία, όπως ήδη συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αναφέρθηκε σε περισσότερους από 1 εκ. νέους ψηφοφόρους που δεν έχουν βιωματική εμπειρία από τις τελευταίες εκλογές πριν 10 χρόνια που το ΠΑΣΟΚ είχε πάρει 44%, καθώς και στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως είναι προοδευτικό κόμμα όσο και η ΝΔ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ