ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ

Ανακοίνωση της απερχόμενης Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Λάρισας του ΠΜΣ

Σήμερα ανοίγουν οι κάλπες για τις εκλογές του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου στην Αθήνα ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν όλα τα παραρτήματα στην επικράτεια.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που είναι μέλη του συλλόγου σε μαζική συμμετοχή στις αρχαιρεσίες για να δυναμώσει το σωματείο και να δοθεί συνέχεια στην θετική του πορεία.

Υλοποιώντας την απόφαση της γενικής συνέλευσης εμπλουτίσαμε με υλικό του αρχείου μας από τα δύο χρόνια της ύπαρξής μας το κανάλι μας στο YouTube «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ» https://www.youtube.com/channel/UCIQBMH7zLhLFbjrHLvZ3hnQ .

Πλέον είναι στην διάθεση του καθενός ένα «μωσαϊκό» οπτικοακουστικού υλικού που αποτυπώνει την δράση του παραρτήματος Λάρισας καθώς και άλλων σωματείων που συμπορευτήκαμε στον αγώνα.

Εκατοντάδες εργαζόμενοι καλλιτέχνες της Θεσσαλίας μέσα από τα 70 βίντεο του καναλιού στέλνουν μήνυμα πως η πάλη για τα σύγχρονα δικαιώματά μας συνεχίζεται. Αναδεικνύεται πως οι μεγαλύτερες στιγμές και οι πιο σημαντικοί σταθμοί του παραρτήματος ήταν όταν συναντήθηκε ο αγώνας με την καλλιτεχνική μας ιδιότητα.

Θα θέλαμε να αφιερώσουμε το βίντεο ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ (2020-2021)  https://youtu.be/kFcrK2LHjFQ σε όλα τα μέλη του παραρτήματος και σε όλους τους συναδέλφους άλλων σωματείων που δώσαμε εδώ και 1,5 χρόνο μια σειρά σημαντικές μάχες μαζί.

Θα συνεχίζουμε να αξιοποιούμε το κανάλι μας στο YouTube, την σελίδα μας στο Facebook @pmsparartimalarissas, το κανάλι μας στο Mixcloud https://www.mixcloud.com/pmsparlar/ για να προβάλουμε την πλούσια και ζωντανή δράση του Συλλόγου μας, τις διεκδικήσεις μας.

Το παράρτημά μας στον άμεσο προγραμματισμό δράσης που δημοσίευσε https://www.facebook.com/pmsparartimalarissas/posts/410142714072907 συμπεριέλαβε και τον εμπλουτισμό της παρέμβασής μας στο διαδίκτυο με νέες παραγωγές, με πιο άμεση αυτήν που ετοιμάζεται για την 48η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Συνεχίζουμε μαχητικά και πολύμορφα.

Φοβούνται τα λόγια που θα λέμε αύριο όλοι μαζί.

Ένωσε την φωνή σου στο τραγούδι του αγώνα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ