ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΑΒ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΟΝΝΩΝ

Σήμερα στο Κέντρο Υγείας Γόννων τελέστηκαν τα εγκαίνια του Τομέα ΕΚΑΒ Τεμπών, παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη και του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Νικολάου Παπαευσταθίου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γ. Μανώλης, η Βουλευτής κ. Στ. Μπίζιου, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Ν. Παπαευσταθίου, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Φ. Σερέτης και ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη και πρόεδρος του Π.Σ. Θεσσαλίας κ. Β. Πινακάς, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα λειτουργίας του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γόννων καθώς ήταν πάγιο αίτημα των δημοτών, το οποίο επιτέλους έγινε πραγματικότητα και επιπρόσθετα η λειτουργία του θα ενισχυθεί με διασώστες, πληρώματα ασθενοφόρων και με ασθενοφόρα οχήματα.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Δημήτρης Κατσικονούρης,ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Ηλίας Τσιαούσης, ο Διευθυντής ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Κων/νος Σταμνάς, ο ειδικός σύμβουλος του Προέδρου ΕΚΑΒ κ. Χρήστος Κανέλλος, ο Προϊστάμενος του Κέντρου επιχειρήσεων υγείας του ΕΚΑΒ κ. Κων/νος Ουρανής,ο Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσα-λίας κ. Ιωάννης Γούλας, η Διευθύντρια Κέντρου Υγείας Γόννων κ. Μαρία Θεοδώρου, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Γόννων κ. Βασίλειος Σίμος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Μακρυχωρίου κ. Γεώργιος Ντόντος, ο Αντιδήμαρ-χος Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστος Κρικώνης και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ και Κέντρο Υγείας.

Η ΣΤ. ΜΠΙΖΙΟΥ

«Η ίδρυση και λειτουργία Τομέα ΕΚΑΒ στο δήμο Τεμπών έρχεται να επιβεβαιώσει τη βούληση και τον προγραμματισμό της κυβέρνησης να στηρίξει έμπρακτα τα Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζονται σε αυτά. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας και της έξαρσής της, αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια για τον αγώνα που δίνουν σε καθημερινή βάση».

Τα παραπάνω τόνισε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία παραβρέθηκε μαζί με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου στα εγκαίνια του Τομέα ΕΚΑΒ Τεμπών στο Κ.Υ. Γόννων.

Η κα Μπίζιου στον σύντομο χαιρετισμό της, σημείωσε πως «η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων στο Σύστημα Υγείας της χώρας μας και δίπλα στους πολίτες που θέλουν να αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά».

«Ο νέος σταθμός του ΕΚΑΒ στο δήμο Τεμπών είναι ακριβώς ένα δείγμα αυτής μας της προτεραιότητας», κατέληξε η κα Μπίζιου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com