H ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στηρίζει τον υποψήφιο πρόεδρο Χρήστο Μπραζιώτη

Η δικηγόρος Γεωργία Αλεξανδρή θα είναι υποψήφια για το αξίωμα της συμβούλου του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας στις επερχόμενες αρχαιρεσίες, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021.
Απευθυνόμενη προς όλους τους συναδέλφους της δηλώνει:

« Το λειτούργημα και επάγγελμα του δικηγόρου έχει πληγεί σοβαρά εξαιτίας της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας, σε συνδυασμό με την πανδημία των δύο τελευταίων ετών. Για το λόγο αυτό απαιτούνται άμεσες, μεθοδικές και συντονισμένες ενέργειες προκειμένου το λειτούργημα του δικηγόρου να ανακάμψει και να επανέλθει στη θέση που του αρμόζει, κατά το θεσμικό του ρόλο.

Ως μάχιμη δικηγόρος επί εικοσαετίας, με συνεχή παρουσία στα δικαστήρια, με ήθος, υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια, γνωρίζω τις παθογένειες του συστήματος και πώς μπορούν αυτές να διορθωθούν.

Με διάθεση ειλικρινούς και άδολης προσφοράς και πνεύμα συνεργασίας συμμετέχω στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας ως υποψήφια σύμβουλος του Δ.Σ., στηρίζοντας, μαζί με μια ομάδα εξαίρετων και ικανών συναδέλφων, τον υποψήφιο για Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δ.Σ.Λ. κ. Χρήστο Μπραζιώτη, ευελπιστώντας στη στήριξή σας για έναν Δικηγορικό Σύλλογο δυνατό, ο οποίος θα μάχεται ουσιαστικά και αποτελεσματικά για τη συνεχή αναβάθμιση του δικηγορικού λειτουργήματος και επαγγέλματος, διαμορφώνοντας τις συνθήκες για την ομαλή προσαρμογή στα νέα δεδομένα, με διασφάλιση των κεκτημένων του επαγγέλματός μας».

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ