ΑΠΟ 16 – 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΩΝ ΤΗΣ “ΕΛΠΙΔΑΣ”

Η ανακοίνωση κάλεσμα της διοίκησης του συλλόγου

Αγαπητοί μας Συμπολίτες/-τισσες Εθελοντές Αιμοδότες – και όχι μόνο, η προσφορά σας στις οκτώ (8) προηγούμενες, μέσα στο τρέχον έτος Αιμοδοσίες, παρά την γενικώς επικρατούσα φοβία, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του COVID-19, ήταν πραγματικά συγκινητική σε τέτοιο βαθμό που μας θύμισε παλιές εποχές, τότε που ο Σύλλογός μας “Η ΕΛΠΙΔΑ” πρωτοστατούσε στην ευρύτερη περιοχή στην προσφορά Εθελοντικού Αίματος!

Ασφαλώς οι συνθήκες που σε πολλούς δημιουργούν φόβο και αναστολή στην υποχρέωση που έχουμε να προσφέρουμε ζωή για τον συνάνθρωπό μας, δεν έχουν ακόμη ξεπεραστεί.

Για τον λόγο αυτό ο Σύλλογός μας, αλλά και όλοι οι Σύλλογοι της χώρας, συνεχίζουν την μεγάλη προσπάθειά τους, ώστε να ξεπεραστούν οι φοβίες και οι αναστολές, για να μπορέσουν να έρθουν κοντά μας και νέοι Εθελοντές Αιμοδότες.
Εμείς ως βαθιά συνειδητοποιημένοι και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι, τακτικοί Εθελοντές Αιμοδότες πρέπει, όπως άλλωστε κάνουμε πάντοτε και αυτή τη φορά να στηρίξουμε έμπρακτα την προσπάθεια του Συλλόγου μας, συμμετέχοντας στις Εθελοντικές Αιμοδοσίες του 4ημέρου για τα Χριστούγεννα.

Οι Αιμοδοσίες μας ξεκινούν την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 από τα Δελέρια, συνεχίζονται την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου, στη Ροδιά, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στον Τύρναβο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας “ΑΦΟΙ ΜΠΡΕΖΑ ΟΕ” και ολοκληρώνονται την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 στον Αμπελώνα.

Ας είμαστε και πάλι, όλοι παρόντες στο Κάλεσμα Αγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης του Συλλόγου μας!!

Είναι μια ευκαιρία αυτές τις μέρες, που περιμένουμε τα Χριστούγεννα, όλοι μας να κάνουμε την καλύτερη πράξη Αγάπης και Ανθρωπιάς στους Πάσχοντες Συνανθρώπους μας και να τους χαρίσουμε υγεία και ζωή με το αίμα μας.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους στις αιμοδοσίες μας αυτές και Σας ευχόμαστε από τώρα καλή υγεία, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και κάθε ευτυχία, χαρά και προκοπή για το Νέο Έτος 2022!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ