ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 3ου ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Κοινή δράση του Ιατρικού Συλλόγου και της Ενωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας και κυρίως για τον εμβολιασμό της covid 19 από Παιδιάτρους της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Λάρισας με την συμμετοχή και την εποπτεία του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας στους μαθητές και των 3 τάξεων του 3ου Γενικού Λυκείου Λάρισας, μετά από πρόσκληση της Δ/ντριας κας Μαρίνας Κολλάτου.

Στην εισήγησή τους οι Παιδίατροι αναφέρθηκαν στην πορεία της πανδημίας σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, στις επιπτώσεις της και ιδιαίτερα στα παιδιά και στους εφήβους, στην αντιμετώπιση και κυρίως στην πρόληψη της. Επικεντρώθηκαν κυρίως στον εμβολιασμό, την ωφέλεια και την χρησιμότητα του, την ασφάλεια του, στις πιθανές παρενέργειες, τον τρόπο χορήγηση του εμβολίου και γενικά στην διαδικασία του εμβολιασμού των παιδιών. Στη συνέχεια απάντησαν στις ερωτήσεις των μαθητών και διευκρίνισαν όλες τους τις απορίες, που αποτελούσαν μέχρι τώρα ανασταλτικό παράγοντα του εμβολιασμού τους.

Κρίνεται σκόπιμο να αναφέρουμε ότι οι μαθητές και των 10 τμημάτων άκουσαν όλους τους ομιλητές με απόλυτη προσήλωση και ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ