Η Ε.Ι.Ν.Κ.Υ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Η Ένωση Ιατρών Νοσηλευτηρίων και Κέντρων Υγείας Λάρισας (Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ) δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στον δίκαιο αγώνα των βιοπαλαιστών αγροτών στην μάχη που δίνουν για την επιβίωση, την υπεράσπιση του μόχθου τους και την αγωνιστική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Οι φτωχοί αγρότες μάχονται με αποφασιστικότητα για την ύπαρξη τους, για την μείωση του κόστους παραγωγής, για κατώτερες εγγυημένες τιμές των προϊόντων τους, για την προστασία της παραγωγής και του μόχθου τους από την φυσικές καταστροφές και την πλήρη αποζημίωση τους στο 100%, όταν αυτές επισυμβούν.

Ο αγώνας των αγροτών εναντίον της πολιτικής που τους ξεκληρίζει είναι συγχρόνως κοινός αγώνας όλων των εργαζομένων. Είναι η πάλη εναντίον της αντιλαϊκής πολιτικής, που στηρίζει την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων και των μονοπωλίων, καταστρέφοντας τον βιοπαλαιστή παραγωγό, διαλύοντας την δωρεάν υγεία, την πρόνοια την παιδεία. Είναι κοινός ο αγώνας εναντίον του αυταρχισμού, της αστυνομοκρατίας και της βαρβαρότητας, που στηρίζουν την εκχώρηση του μόχθου του φτωχού παραγωγού, του μισθωτού εργαζόμενου, του αυτοαπασχολούμενου ως βορά στην κερδοσκοπία και την εκμετάλλευση.

Η Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ είναι αρωγός και συμπαραστάτης στον δίκαιο αγώνα που ξεκίνησαν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι. Ο αντίπαλος είναι κοινός, όπως κοινές είναι και οι δίκαιες επιδιώξεις. Η συμπαράταξη και η κοινή δράση μας κάνει πιο δυνατούς. Καλό αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ