ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ

Με τον Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ κ. Παύλο Μαρινάκη και συναδέρφους της βουλευτές συναντήθηκε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκφράστηκαν απόψεις για το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης. Ενδεικτικά αναφέρθηκαν οι μεταρρυθμίσεις του ασφαλιστικού και του εργασιακού νομοσχεδίου, οι μειώσεις φόρων, το «Πρώτο Ένσημο», οι 86.000 νέες θέσεις εργασίας μέσα από 11 προγράμματα του ΟΑΕΔ που οδήγησαν σε μείωση της ανεργίας κατά 7% μέσα σε ένα χρόνο.

Επίσης αναδείχθηκε η ανάγκη για ακόμα πιο δυναμική παρουσία των νεότερων εκπροσώπων του Κοινοβουλίου, οι οποίοι μπορούν να εκπροσωπήσουν ουσιαστικά τη γενιά τους, και η προώθηση ακόμα περισσότερων προτάσεων προς όφελος της νέας γενιάς.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι βουλευτές και ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ δεσμεύθηκαν για την προώθηση μιας ατζέντας που θα αφορά εξ’ ολοκλήρου τους νέους, με ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία των πεπραγμένων της Κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου δήλωσε:

«Η σχέση και η συνεργασία μου με τον Παύλο Μαρινάκη, ένα νέο άνθρωπο που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη θέση του Γραμματέα του κόμματος, είναι εξαιρετική.

Το σήμα που δίνουμε και από αυτή τη συνάντηση στην κοινωνία είναι πως το έργο της κυβέρνησης πρόκειται να ενταθεί και θα ολοκληρωθεί στο τέλος της τετραετίας, όταν οι πολίτες θα αξιολογήσουν πραγματικά τη στάση και το έργο του καθενός. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά».

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από την κα Μπίζιου και οι βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης, Χρήστος Δερμετζόπουλος, Μαρία- Αλεξάνδρα Κεφάλα, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Βαγγέλης Λιάκος, Γιάννης Μελάς και Φίλιππος Φόρτωμας και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ