ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα συναντήθηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου και 2ου – 4ου Νηπιαγωγείων Ελασσόνας κ. Αθανάσιος Νούσιας και κ.κ. Φραγκούλα Μιαρίτη, Νάνσυ Γκουντρουμπή και Χριστίνα Τσιαντούλα, παρουσία της Προέδρου της Α/ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας κ. Εύης Θεοδωράκη.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο ενημέρωσης του δημάρχου για τη συγκρότηση του νέου ΔΣ και πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τη συντήρηση και τις επισκευές που ολοκληρώθηκαν και τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης που βρίσκονται σε εξέλιξη από το Δήμο Ελασσόνας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου εξέφρασε την ικανοποίηση τους για το σύνολο των εργασιών που γίνονται στα κτίρια του σχολείου, ένα σχολείο που στεγάζει τον μεγαλύτερο αριθμό μαθητών στο δήμο και είχε να συντηρηθεί πάρα πολλά χρόνια. Επίσης, κατέθεσαν στον δήμαρχο τις προτάσεις τους για τη συντήρηση του αύλειου χώρου του σχολείου και την αναβάθμιση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.

Από την πλευρά του ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για την επίσκεψη και τις προτάσεις τους και τόνισε: «Ο δήμος μας από την πρώτη στιγμή έδωσε προτεραιότητα στη συντήρηση των σχολικών μονάδων και εξασφάλισε τη χρηματοδότησή της. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η συντήρηση σχολικών μονάδων στην πόλη της Ελασσόνας και το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν εργασίες και στα υπόλοιπα σχολεία. Στο 2ο δημοτικό σχολείο πέραν των εργασιών που πραγματοποιούνται για την ενεργειακή αναβάθμιση, έχουμε ήδη προχωρήσει στην αντικατάσταση της περίφραξης του σχολείου, η οποία ήταν ακατάλληλη και επικίνδυνη, καθώς επίσης και στην κατασκευή μίας τουαλέτας WC νηπίων, πάγιο αίτημα της σχολικής κοινότητας, και μιας τουαλέτας ΑμεΑ. Το υψηλό επίπεδο συνεργασίας του Δήμου με την εκπαιδευτική κοινότητα, τους συλλόγους γονέων, τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και τη Σχολική Επιτροπή του δήμου αποδίδει καρπούς προς όφελος όλων και κυρίως των μαθητών».

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ