ΜΕ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ FOOD EXPO 2022 Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ 

«Ο πρωτογενής τομέας και η μεταποίηση συνιστούν πυλώνα της εθνικής μας παραγωγής και εφοδιάζουν την εγχώρια και διεθνή αγορά με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Ιδιαίτερα στη Λάρισα, οι παραγωγοί και οι μεταποιητές μας αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του θεσσαλικού κάμπου πρωτοπορώντας και παράγοντας τρόφιμα και ποτά μοναδικών ποικιλιών, τα οποία είναι και τα καλύτερα της Ελλάδας.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από τη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «Food Expo 2022», που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός επισκέφθηκε τα περίπτερα των λαρισαϊκών επιχειρήσεων και συνομίλησε με τους εκπροσώπους τους καθώς και με διοργανωτές της έκθεσης, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Συγχαίροντας τους Λαρισαίους για την παρουσία τους, σημείωσε:

«Όπως πάντα, οι Λαρισαίοι επιχειρηματίες κάνουν τη διαφορά με την άρτια οργανωμένη παρουσία τους στο εκθεσιακό κέντρο, διαφημίζοντας τον τόπο μας σε αγοραστές απ’ όλο τον κόσμο και ενισχύοντας τον εξαγωγικό προσανατολισμό της παραγωγικής δραστηριότητας του νομού μας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους, που εργάζονται μεθοδικά διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους κάτω από πρωτόγνωρα επισφαλείς διεθνείς συνθήκες, καθώς η ενεργειακή κρίση και η αβεβαιότητα του πολέμου πιέζουν τις αγορές, έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας.

Η κυβέρνηση είναι στο πλευρό των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων, όπως και όλων των επιχειρηματιών που δοκιμάστηκαν από την πανδημία, την ύφεση και την ενεργειακή κρίση που ακολούθησε, η οποία δυστυχώς εκτραχύνεται εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία. Κανείς δεν θα είναι μόνος του. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε πληττόμενο κλάδο, μέχρι να παρέλθει και αυτή η δύσκολη περίοδος για την Ευρώπη και τον πλανήτη.

Καλές δουλειές σε όλους!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ