ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ «FITNESS 2022» Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

Στην απονομή των «Fitness Awards 2022», κατά την οποία επιβραβεύθηκαν προσωπικότητες και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της άσκησης και της εκγύμνασης, παρέστη ο ιατρός και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος απένειμε βραβεία σε Λαρισαίους διακριθέντες, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη.

Ο Λαρισαίος πολιτικός χαιρέτισε την εκδήλωση και συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες, σημειώνοντας:
«Στην Ελλάδα, ο κλάδος της άσκησης και της εκγύμνασης έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα την τελευταία δεκαπενταετία, παρέχοντας συνολικά και σε σταθερή βάση καλής ποιότητας υπηρεσίες. Στην πλειοψηφία τους, τα ελληνικά γυμναστήρια διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις και προσφέρουν πολλαπλά προγράμματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, απώλειας βάρους, μυϊκής ενδυνάμωσης, αύξησης της σωματικής αντοχής και συμβουλές διατροφής, που συμβάλλουν στη σωματική υγεία και στην πνευματική αναζωογόνηση των ασκούμενων».

Ο Χρήστος Κέλλας αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα γυμναστήρια κατά την εφαρμογή των μέτρων ανάσχεσης της πανδημίας καθώς και στην επιδείνωση του οικονομικού κλίματος εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης και του πολέμου στην Ουκρανία, τονίζοντας:

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο κλάδος σας αντιμετώπισε δύο δύσκολα χρόνια, εξαιτίας των περιορισμών που ίσχυσαν λόγω της υγειονομικής κρίσης. Τώρα, δυστυχώς, είμαστε αντιμέτωποι όχι μόνο με την ύφεση, τον πληθωρισμό και την ενεργειακή κρίση, που επισωρεύθηκαν από την πανδημία, αλλά και με έναν πόλεμο στην Ευρώπη, που επιδεινώνει το επιχειρηματικό περιβάλλον και επηρεάζει αρνητικά το σύνολο της οικονομικής δραστηριότητας διεθνώς.

Η κυβέρνηση εξαντλεί τις δυνατότητές της στα μέτρα στήριξης των πληττόμενων κλάδων και θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό σας».

Ο Λαρισαίος ιατρός επέδωσε βραβεία στον Λαρισαίο καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αλέξανδρο Μπατρακούλη και στον Φαρσαλινό καθηγητή Φυσικής Αγωγής και ιδιοκτήτη γυμναστηρίων Δημήτρη Κουκουφλή. Κλείνοντας, ευχήθηκε σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου «υγεία, δύναμη» και να συνεχίσουν να προοδεύουν προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο κοινό και συμβάλλοντας στη βελτίωση της υγείας των Ελλήνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ