ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

93χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 50χρονο γείτονά του

Σοκαρισμένη είναι η Τήνος από τη δολοφονία ενός 50χρονου άνδρα, του διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, στη χώρα του νησιού ο οποίος δέχθηκε πυρά από το όπλο ενός 93χρονου συντοπίτη του.

Σύμφωνα με το Cyclades24.gr, το έγκλημα σημειώθηκε έξω από το σπίτι του, την ώρα που ο άτυχος άνδρας είχε παρκάρει το όχημά του, ενώ ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς, και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 50χρονος είχε αγοράσει πρόσφατα σπίτι δίπλα από τον δράστη, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε παρκάρει έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο 90χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Παράλληλα, σύμφωνα επίσης με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το πάρκινγκ ήταν η αφορμή καθώς οι δυο τους είχαν μια άτυπη κόντρα και η μεγάλη διαφορά των δυο ανδρών ήταν ο… ηλιακός θερμοσίφωνας που όπως όλα δείχνουν ήταν και η αιτία της τραγωδίας.

Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο κτήριο και συγκεκριμένα ο 93χρονος στο ισόγειο και ο 50χρονος στον πρώτο όροφο. Ο δράστης συνελήφθη ενώ στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ