ΜΗΛΙΩΝΗΣ Α.Ε.: ΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΞΥΛΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΑΣΥΓΚΡΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Ανακύκλωση οικοδομικών απόβλητων με προδιαγραφές προστασίας του περιβάλλοντος

Μετά από δεκαετίες συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της ευρύτερης περιοχής του νομού Λάρισας εύκολα μπορεί να πει κάποιος ότι το όνομα Μηλιώνης είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις λέξεις οικοδομικά υλικά, ξυλεία, σίδηρος, ποιότητα, συνέπεια, συμφέρουσες τιμές. Αλλωστε η “ΜΗΛΙΩΝΗΣ Α.Ε.” γνωστή  οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τον Αμπελώνα Λάρισας δραστηριοποιείται από το 1964 με κύριο αντικείμενο την παραγωγή τσιμεντοπροϊόντων, την εμπορία οικοδομικών υλικών, ξυλείας και σιδήρου.

Ολα αυτά τα σχεδόν 60 χρόνια είναι γενικά παραδεκτό ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση με την παρουσία της συνέβαλε τα μέγιστα στην οικοδομική ανασυγκρότηση της περιοχής βοηθώντας εκατοντάδες οικογένειες να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους για την απόκτηση στέγης

Η επιχείρηση Μηλιώνης Α.Ε. τα τελευταία χρόνια συμβάλλοντας αποφασιστικά και στην προστασία του περιβάλλοντος έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στις κύριες εργασίες της έχει προστεθεί η εκσκαφή των οικοδομών και η μεταφορά των αποβλήτων με δικά της μέσα σε πιστοποιημένους χώρους εναπόθεσης αποβλήτων οικοδομών.

Η Μηλιώνης Α.Ε. συμμετέχει τώρα και στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων ως Μονάδα Επεξεργασίας ΑΕΚΚ συνεργαζόμενη με την εταιρεία ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε.- Ανακύκλωση ΑΕΚΚ Κεντρικής Μακεδονίας και όπως λένε οι υπεύθυνοι της επιχείρησης “Η ευαισθησία προς το περιβάλλον είναι δική μας υπόθεση”.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ