ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.Ε. Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ

Αναφορά προς τους υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών κ. Χατζηδάκη και Σταϊκούρα κατέθεσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, μετά τη συνάντηση που είχε με την Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Λάρισας (Ε.Φ.Ε.Ε. Ν. Λάρισας) με θέμα το αίτημά τους για τον χαρακτηρισμό περιστατικών ασθένειας, εγκυμοσύνης και θανάτου ως ανωτέρα βία».

Όπως τονίζει στην αναφορά προς τους δυο υπουργούς η Λαρισαία βουλευτής η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών ν. Λάρισας, ζητά νομοθετική διάταξη που να προβλέπει ως “ανωτέρα βία” γεγονότα ασθένειας ή εγκυμοσύνης αλλά και απευκταίες περιπτώσεις θανάτου Λογιστών – Φοροτεχνικών. Στις περιπτώσεις ασθένειας του Λογιστή – Φοροτεχνικού να προβλεφθεί παράταση υποβολής όλων των δηλώσεων των εντολέων – πελατών του, που εξυπηρετεί νόμιμα μέσω της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος που έχει λάβει από το ΟΕΕ και των εξουσιοδοτήσεων του TaxisNet, για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα ασθένειας του Λογιστή – Φοροτεχνικού ή μέχρι νέας εξουσιοδότησης σε περίπτωση θανάτου.

Στη συνάντηση με την κα Μπίζιου παρέστησαν ο πρόεδρος της ΕΦΦΕΛ και μέλος της ΠΟΦΕΕ κ. Αστέριος Νάκας, ο Αντιπρόεδρος κ. Στέργιος Μάνης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Γιάννης Κωστόπουλος, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων κ. Βασίλης Παπαποστόλου και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Βαγγέλης Κυρίτσης και κ. Φώτης Μπεριτζάς, ενώ το συγκεκριμένο ζήτημα που απασχολεί την ΕΦΕΕΛ αποτελεί πάγιο αίτημα και του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ