ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΩΝΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΑ;

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών του ΓΝ Λάρισας που καλεί το σωματείο να πάρει τη θέση που πρέπει για τον απαρχαιωμένο εξοπλισμό του νοσοκομείου και για την υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, άλλοι φορείς των υγειονομικών με αγωνιστική κατεύθυνση, έχουμε πολλές φορές αναδείξει τις τραγικές επιπτώσεις της διαχρονικής πολιτικής εμπορευματοποίησης και υποχρηματοδότησης του ΕΣΥ. Έχουμε αναδείξει ειδικά για το νοσοκομείο μας, τους κινδύνους αυτής της πολιτικής για τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο, για τους ασθενείς που είναι ο λαός της πόλης μας.

Πρόσφατα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και νέα στοιχεία σε σχέση με τον απαρχαιωμένο εξοπλισμό του νοσοκομείου, την ανάγκη αντικατάστασής του.

Δυστυχώς, όλα τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν τραγικά με το εργατικό ατύχημα που συνέβη στο τμήμα της αποστείρωσης του νοσοκομείου. Ευτυχώς ο συνάδελφός μας είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύτηκε προληπτικά στην καρδιολογική κλινική.

Αλλά, ως πότε θα αφηνόμαστε στην τύχη; Ως πότε θα παίζουμε την ασφάλειά μας κορώνα-γράμματα;

Η μόνη λύση είναι η μαχητική οργάνωσή μας και η διεκδίκηση υγιεινής και ασφάλειας στον χώρο δουλειάς μας!

Καλούμε εδώ και τώρα, χωρίς καθυστερήσεις, το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου μας να συνεδριάσει και να πάρει την θέση που οφείλει να πάρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ