ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΨΥΚΤΗ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Είναι γεγονός πως περνάτε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας σας στον εργασιακό σας χώρο. Γι’ αυτό το λόγο, κρίνεται σκόπιμο να είναι κατάλληλα και πλήρως εξοπλισμένος πλήρως , ώστε να έχετε ό,τι χρειάζεστε εσείς, οι εργαζόμενοι, αλλά και οι πελάτες σας. Ένας ψύκτης νερού με ειδικό φίλτρο νερού είναι μια επένδυση για το γραφείο σας μιας, αφού  και είναι η σωστή ενυδάτωσή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι ζωτικής σημασίας.

Ωστόσο, πριν αγοράσετε κι εγκαταστήσετε μια τέτοια συσκευή, θα πρέπει να κατανοήσετε τις ανάγκες που έχετε. Έτσι προτού διαλέξετε τον σωστό ψύκτη, που θα σας παρέχει καθαρό πόσιμο νερό είναι χρήσιμο να συμβουλευτείτε τα ακόλουθα βήματα, ώστε να βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει.

#1 Αποφασίστε για Ποια Ροφήματα τον Χρειάζεστε

Εκτός από το νερό που καταναλώνετε μέσα στην ημέρα, οι ψύκτες νερού μπορούν να φανούν χρήσιμοι και στην παρασκευή διαφόρων ροφημάτων. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε μια συσκευή που έχει ζεστό και κρύο νερό, μπορείτε εύκολα να ετοιμάζετε τον καφέ ή το τσάι σας κατά την διάρκεια της ημέρας.

#2 Μελετήστε τον Ελεύθερο Χώρο στο Γραφείο σας

Πριν προχωρήσετε στην αγορά ενός ψύκτη νερού, θα ήταν καλό να σκεφτείτε που θα τον τοποθετήσετε. Συνήθως, οι εργασιακοί χώροι έχουν περιορισμένο ελεύθερο χώρο και μικρή κουζίνα. Γι’ αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε μια συσκευή που να μη δεσμεύει περισσότερο χώρο απ’ όσο πρέπει, ώστε να διευκολύνει την καθημερινότητά σας. Στην αγορά θα βρείτε μια πληθώρα μικρών σε πλάτος ψυκτών νερού, που αποτελούν πολύ πρακτική επιλογή.

#3 Ελέγξτε την Κατασκευή του Ψύκτη

Η κατασκευή και τα υλικά του ψύκτη είναι ένας επίσης σημαντικός γνώμονας για την απόφασή σας. Εάν τα υλικά που έρχονται σ’ επαφή με το νερό δεν είναι ποιοτικά, τότε αυτό θα επηρεάσει και την ποιότητα του νερού που καταναλώνετε. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να γεμίσει το νερό με βλαβερές ουσίες. Συνήθως χρησιμοποιείται  ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι στους κάδους και τις αντιστάσεις του ψύκτη, ώστε να παρέχει πραγματικά καθαρό νερό. Παρόλα αυτά θα πρέπει πάντα στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους να ελέγχετε το υλικό κατασκευής, ώστε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του νερού.

#4 Υπολογίστε τα Έξοδα που Έχει ο Ψύκτης

Κάθε επιχείρηση πρέπει να υπολογίζει τα έξοδά της. Η αγορά ενός ψύκτη αποτελεί σίγουρα μια επένδυση για το γραφείο. Ωστόσο, εκτός από το αρχικό ποσό που θα χρειαστεί να ξοδέψετε, θα πρέπει να υπολογίσετε και το κόστος συντήρησης, αλλά να ενημερωθείτε και για το κόστος της εγκατάστασης.

#5 Συνεργαστείτε με μια Αξιόπιστη Εταιρεία

Τέλος, πριν πάρετε την απόφασή σας, ελέγξτε τη φήμη και τις υπηρεσίες της εταιρείας. Επιλέξτε μια εταιρεία που έχει γίνει γνωστή για τις after-sale υπηρεσίες της ώστε να έχετε πάντα διαθέσιμη τη βοήθεια που ενδεχομένως να χρειαστείτε. Άλλωστε θα χρειαστεί να επικοινωνείτε μαζί τους και για υπηρεσίες συντήρησης και για τα φίλτρα νερού, που συνήθως περιέχονται στους ψύκτες νερού.

Ένας ψύκτης νερού στον εργασιακό χώρο είναι πολύ πρακτικός, ταιριάζει σε κάθε χώρο και προσφέρει καθαρό και φιλτραρισμένο νερό καθημερινά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ