ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΜΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ… ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Παρέμβαση με αφορμή την εικόνα που εμφανίζουν πάρκα και παιδικές χαρές στο δήμο Τυρνάβου κάνει ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλης ο οποίος όπως αναφέρει, στην παρούσα φάση επέλεξε να μη δημοσιοποιήσει φωτογραφικό υλικό ευελπιστώντας ότι από το δήμο Τυρνάβου θα ενεργήσουν άμεσα και θα λύσουν τα προβλήματα. Στην επιστολή του ο κ. Ροντούλης αναφέρει:

“Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες καταγγελιών και παραπόνων από συνδημότες – κυρίως μητέρες – που διαμαρτύρονται για την αθλιότητα που επικρατεί στα Πάρκα και στις Παιδικές Χαρές του Δήμου Τυρνάβου.

Κλιμάκιο της “Δράσης Πολιτών” έκανε μια γρήγορη αυτοψία και πράγματι νιώσαμε ντροπή για την κατάσταση που συναντήσαμε , γεγονός που δικαίωσε πλήρως και τις αγωνιώδεις εκκλήσεις των γονέων για την αλλαγή της απαράδεκτης και επικίνδυνης κατάστασης που βιώνουν καθημερινά τα μικρά τυρναβιτόπουλα.

Αποφασίσαμε, προς στο παρόν , να μην αναρτήσουμε φωτογραφικό υλικό, για να μην προκληθεί περαιτέρω ανησυχία στους γονείς και για να διαφυλάξουμε , όσο μπορούμε , το κύρος του Δήμου, αφού οι καθ’ ύλην αρμόδιοι αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και αναγκών του τόπου μας.

Προς επίρρωσιν , όμως , των καταγγελλομένων , καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να επισκεφθεί, για παράδειγμα, το Πάρκο Χελιδόνη και την παρακείμενη Παιδική Χαρά. Η εικόνα που θα συναντήσει είναι σοκαριστική. Ο χώρος είναι εντελώς εγκαταλελειμμένος και γεμάτος βρομιές, τα χόρτα έχουν γιορτή, ενώ και ακάλυπτα καρφιά, ναι καρφιά στα παγκάκια , δημιουργούν άκρως επικίνδυνες συνθήκες για μικρούς και μεγάλους.

Οι καταστάσεις αυτές είναι απαράδεκτες. Ντροπιάζουν κάθε αιρετό και προκαλούν τον δημότη, που πληρώνει δημοτικά τέλη και απαιτεί από τη δημοτική Αρχή τις στοιχειώδεις τουλάχιστον υπηρεσίες.

Ας σπεύσουν, λοιπόν , οι υπεύθυνοι να πράξουν τα αυτονόητα. Οι Τυρναβίτες δεν αξίζουν τέτοια μεταχείριση…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ