ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ 303 ΠΕΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΝ

Την Τρίτη 10 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως, ενημερωτική ομιλία με θέμα «Πρόληψη γυναικολογικών καρκίνων», με ομιλήτριες την κ. Ουρανία Πινακά (Γεν. Ιατρός, Συντονίστρια της 4ης ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων Λάρισας) και τις κ. Βασιλική Παπαδούλη και κ. Ευσταθία Παπανικολάου (Επισκέπτριες Υγείας της 4ης ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων Λάρισας).

Οι διάφοροι τύποι καρκίνων είναι μια σύγχρονη μάστιγα της κοινωνίας μας, αποτελούν μια από τις συχνότερες αίτιες θανάτων παγκοσμίως, πλήττουν αδιάκριτα και έχει ιδιαίτερη σημασία η σωστή πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση και η κατάλληλη θεραπεία που θα επιλεγεί για την αντιμετώπιση τους.

Την ομιλία παρακολούθησε αντίστοιχο προσωπικό (Πολιτικό, Στρατιωτικό και εκπαιδευόμενες) από το 303 ΠΕΒ, καθώς και από τις υπόλοιπες Μονάδες του νομού, στις οποίες δραστηριοποιείται ο Σύλλογος υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Σωματείουκαι με αφορμή τον ορισμό της 10ης Μαΐου ως Ημέρα Υγείας – Άθλησης και Διατροφής στον Στρατό Ξηράς, αποτελώντας την πρώτη από μια σειρά ομιλιών που προγραμματίζονται, με κεντρικό θέμα τους διάφορους τύπους καρκίνων.

Τέλος, ο Σύλλογος θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς την 4η ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων και ιδιαίτερα προς τις ομιλήτριες, οι οποίες άφησαν στις παρευρισκόμενες τις καλύτερες εντυπώσεις με την υψηλή επιστημονική κατάρτιση και μεταδοτικότητα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ