ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Τελεσίγραφο των εργαζομένων του δήμου Τυρνάβου που απειλούν με δυναμικές κινητοποιήσεις αν δεν ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματά τους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο του Τυρνάβου πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του δήμου εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την επίθεση σε βάρος συναδέλφους τους αλλά και για τη συνολική στάση του δημάρχου και της δημοτικής αρχής απέναντί τους, αφού όπως υποστήριξαν συχνά πυκνά βρίσκονται αντιμέτωποι με την αυταρχική συμπεριφορά και την αδιαφορία της δημοτικής αρχής για τα αιτήματα και τα προβλήματά τους.

Στη σημερινή συγκέντρωση ήταν παρόντες μέλη του δ.σ. του συνδικάτου εργαζομένων ΟΤΑ νομού Λάρισας με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γκαραλιάκο, η διοίκηση του τοπικού σωματείου και το σύνολο σχεδόν των εργαζομένων του δήμου.

Μετά τη συγκέντρωση επιτροπή των εργαζομένων συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γ. Κόκουρα στο γραφείο του του έθεσε υπόψη τα αιτήματα, απαίτησε άμεσες απαντήσεις και προειδοποίησε με δυναμικές κινητοποιήσεις μέσα στο επόμενο διάστημα σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή συγκέντρωση παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Στ. Χατζηκράχτη που σε σύντομη τοποθέτησή του στήριξε τον αγώνα των εργαζομένων και καταδίκασε για μια ακόμη φορά την επίθεση σε βάρος του δημοτικού υπαλλήλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ