ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ανοικτά για τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τις διαρκείς προσβολές του προς τον Ελληνισμό; Ο Ουκρανός Πρόεδρος, χρήσιμος… πρόθυμος στη διευθέτηση συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων στο πολεμικό μέτωπο της χώρας του με τη Ρωσία, καταφέρθηκε για ακόμη μια φορά κατά των Ελλήνων, με την παρέμβασή του στο Συνέδριο του Economist που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Και δεν το κάνει μόνο με τους Έλληνες ο Ζελένσκι. Τις περισσότερες φορές που μια χώρα ή θεσμός του έδωσαν βήμα για να μιλήσει για το δράμα του λαού του, εκείνος, μεταξύ άλλων, επέλεξε να προσβάλλει τη χώρα που τον φιλοξενούσε. Το έκανε με τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία και το Ισραήλ.

Κυρίως όμως το έκανε με τον Ελληνισμό. Με τους Αζοφιστές που… τρύπωσε στο ελληνικό Κοινοβούλιο σε εκείνη τη θλιβερή εμφάνισή του μέσω βίντεο, με την ηθική προσβολή προς τους Κύπριους, όταν… έριξε τη σύνδεση, αντί να καταδικάσει την τουρκική εισβολή στη Μαρτυρική Νήσο. Και τώρα, κατηγορώντας τους Έλληνες, ότι με τα πλοία τους διακινούν ρωσικό πετρέλαιο.

Τους Έλληνες που οι κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης έπληξαν, αντί να πλήξουν τη ρωσική οικονομία. Τους Έλληνες που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ουκρανικού λαού.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι βεβαίως, αποδείχτηκε ατάλαντος ηθοποιός. Δεν μπορεί να σηκώσει το ειδικό βάρος του ρόλου που κλήθηκε να ενσαρκώσει. Και εκθέτει τους… χορηγούς του.

Ο κ. Ζελένσκι, ο οποίος… υπογράφει αυτόγραφα και παραχωρεί lifestlyle συνεντεύξεις, την ώρα που ο λαός του υποφέρει.

ysterografa.gr – της Μαρίκας Λυσιάνθη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ