ΦΩΤΙΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Παρανάλωμα του πυρός κινδύνευσαν να γίνουν σπίτια στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών του Αμπελώνα όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε φωτιά σε ξερά χόρτα που βρίσκονται σε οικόπεδα γύρω από τα σπίτια.

Στο σημείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή όχημα της πυροσβεστικής που έθεσε υπό έλευγχο τη φωτιά πριν κάψει νεόδμητη οικία ενώ μάχη με τις φλόγες έδωσαν και οι περίοικοι που βγήκαν με τα λάστιχα.

Κάτοικοι που είδαν την περιουσία τους να απειλείται από τις φλόγες έβαλαν ευθέως κατά τη δημοτικής αρχής υποστηρίζοντας ότι όλο αυτό το διάστημα και παρά τις οχλήσεις τους δεν φρόντισαν ούτε να καθαρίσουν τα οικόπεδα και το κυριότερο να επιβάλουν πρόστιμα στους ιδιοκτήτες τους που αδιαφορούν για τους γύρω τους.

Μάλιστα κάτοικος της περιοχής σημείωσε ότι έχει απευθυνθεί πολλές φορές στη δημοτική αρχή αλλά παρά τις εκκλήσεις της δεν είδε κάποιον να ενεργοποιείται.

Σύμφωνα με περίοικους αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η κατόπιν εορτής εμφάνιση αντιδημάρχου που προθυμοποιήθηκε να φέρει την υδροφόρα του δήμου αφού είχε σβήσει η φωτιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ