ΒΡΑΒΕΙΟ “ΧΡΥΣΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ” ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΤΙ – ΜΑΤΙ ΤΟΥ Π. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, έγινε η τελετή απονομής των βραβείων για το Ελληνικό Επιχειρείν «Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022». Η διοργάνωση τέθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με διοργανώτρια εταιρεία Direction Business Network ,όπου βραβεύτηκαν οι κορυφαίες επιχειρήσεις βασικών κλαδών της ελληνικής οικονομίας. Η βράβευση βασίστηκε πάνω στις οικονομικές εκθέσεις – ισολογισμούς των εταιρειών για το 2020.

Η εταιρεία οπτικά MATI MATI A.E με ιδρυτή τον κ. Παναγιώτη Παπαπαναγιώτου και έδρα την πόλη της Λάρισας δικαίως κέρδισε το βραβείο «Πρωταγωνιστής Κλάδου » κατατάχτηκε στην κορυφή ως την μεγαλύτερη και καλύτερη ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ , με 100 και πλέον καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού όπως Κίνα, Αμερική, Κύπρο κ.α..

Η διοργανώτρια εταιρία κυκλοφόρησε και την έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» όπου παρουσιάζονται τα οικονομικά στοιχεία των εταιριών και η εταιρία ΜΑΤΙ ΜΑΤΙ Α.Ε δικαίως κατέχει μία θέση στην έκδοση των «ΙΣΧΥΡΩΝ».

Ο πρόεδρος κ. Παναγιώτη Παπαπαναγιώτου με αφορμή τη βράβευση της εταιρείας σε δήλωση του ανέφερε:

“Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλη την ομάδα της ΜΑΤΙ ΜΑΤΙ Α.Ε. και ιδιαιτέρως στον οικονομικό διευθυντή κύριο Κώστα Μακρυγιάννη καθώς και στους πελάτες μας, που μας δείχνουν εδώ και τόσα χρόνια την εμπιστοσύνη τους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ