ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ

Η δήλωση του Ν. Ευαγγέλου που είχε υποβάλει γραπτό αίτημα

Έπρεπε να προσφύγουμε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για να μπορέσουμε ως παράταξη να έχουμε τα πλήρη στοιχεία που αφορούν στην διάθεση προϊόντων και τροφίμων προς τους σεισμόπληκτους συμπολίτες του Δήμου μας, επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ν. Ευαγγέλου.

Ο κ. Ευαγγέλου έχει επανειλημμένα ζητήσει από τον νυν δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα να του δώσει αναλυτικά τα στοιχεία που αφορούν στην διάθεση προϊόντων από δωρητές, αφού είχε γίνει καθημερινά δέκτης παραπόνων από συμπολίτες ότι η βοήθεια δεν έφτανε σε όλους και ότι γινόταν επιλεκτική διανομή σε ημετέρους.

Αντ΄αυτού ο κ. Γάτσας επέλεξε όλο αυτό το διάστημα να προσπαθεί να θολώσει το τοπίο δίνοντας στοιχεία, χωρίς να τα δίνει.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να επιρρίπτει εμμέσως πλην σαφώς την ευθύνη σε υπαλλήλους και να μας απαντά με έγγραφο του το οποίο είναι στη διάθεση όλων των ΜΜΕ, ότι οι διανομές της ανθρωπιστικής βοήθειας γινόταν από υπαλλήλους του Δήμου σε πολίτες που το είχαν ανάγκη.

Πουθενά λοιπόν δεν υπάρχει Δημοτική Αρχή, ποιανού εντολές εκτελούν οι υπάλληλοι του Δήμου;

Έπαιξε κάποιο ξεχωριστό ρόλο στην όλη διαδικασία συγκεκριμένη αντιδημαρχία ή όχι;

Εμείς ως παράταξη ζητάμε ξεκάθαρα να απαντήσει ο κ. Γάτσας πόσοι και ποιοι είναι οι δωρητές προϊόντων, σε πόσους και σε ποιους δόθηκαν αυτά.

Απλά ερωτήματα και κατανοητά στον καθένα, που αν απαντηθούν όμως όπως πρέπει, τότε θα αποκαλυφθεί η πραγματική κατάσταση πίσω από την διανομή των αγαθών στους σεισμόπληκτους κατοίκους των χωριών μας.

Η απάντηση του κ. Γάτσα είναι μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης γι΄αυτό και θα επανέλθουμε με τις δυνατότητες που μας δίνει η ελληνική νομοθεσία και μάλιστα σύντομα.

Είναι αδιανόητο για μας να προσπαθεί η συγκεκριμένη δημοτική αρχή να ρίχνει στάχτη στα μάτια του κόσμου.

Η δικαίωση του κόσμου είναι το ζητούμενο για την παράταξη μας, η οποία εργάζεται με μοναδικό σκοπό την βελτίωση της ζωής των πολιτών της Ελασσόνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ