ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΤΡΥΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε υψηλά και φυσικά ικανοποιητικά επίπεδα για τους παραγωγούς – συνεταίρους αναμένεται να κινηθούν και φέτος οι τιμές που θα αγοράσει τα οινοποιήσιμα σταφύλια ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου, σύμφωνα με όσα ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές από το Οινοποιείο.

Τις τελικές τιμές όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα καθορίσει η γενική συνέλευση ύστερα από πρόταση της διοίκησης του συνεταιρισμού, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πηγές όπως κάνει τα τελευταία χρόνια είναι αποφασισμένη να στηρίξει το εισόδημα των συνεταίρων και την τοπική οικονομία προστατεύοντας παράλληλα και την πορεία ανάπτυξης του συνεταιρισμού.

Με δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα από παράγοντες έξω από το οινοποιείο και κυρίως από το χώρο των μεγάλων βιομηχανιών οινοποίησης και απόσταξης ακούγονται εκτιμήσεις για μεγάλη παραγωγή που θα οδηγήσει σε συρρίκνωση των τιμών οι ίδιες πηγές ξεκαθάριζαν στο paidis.com ότι ο συνεταιρισμός δεν πρόκειται να μπει σε τέτοια παιχνίδια αφού όλες οι κινήσεις γίνονται πάντα με γνώμονα τη διαφύλαξη των συμφερόντων των μελών και του συνεταιρισμού.

Εν αναμονή της γενικής συνέλευσης λοιπόν το μήνυμα που βγαίνει είναι ότι και φέτος ο τρύγος για το οινοποιείο θα γίνει με πολύ καλές τιμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ