ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Το υπό εξέλιξη έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Λυκείου Συκουρίου, επισκέφτηκε ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης μαζί με τον αντιδήμαρχο Ζήση Γκανάτσιο και την επιβλέπουσα του έργου Γεωργία Χαδουλού.

Ο κ. Μανώλης ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών στο Λύκειο Συκουρίου από τον ανάδοχο του έργου κ. Έκτορα Πανάγο. Ήδη, το τελευταίο διάστημα, οι εργασίες βαδίζουν παράλληλα στους τομείς μόνωσης τοιχοποιίας, αντικατάστασης κουφωμάτων, ηλεκτρομηχανικές εγκαταστάσεις και εγκατάσταση συστήματος ΑΠΕ (φωτοβολταϊκά). Το έργο, αρχικού προϋπολογισμού 554.950 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από το «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014 – 2020».

Μανώλης: «Σημαντικό έργο για το δήμο μας»

“Σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 – 2020, εκτελούμε ένα σημαντικό έργο την κατάλληλη εποχή, την εποχή της ενεργειακής κρίσης”, δηλώνει ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης. “Το έργο αυτό θα συμβάλλει στην μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, που είναι και το ζητούμενο στην δύσκολη αυτή συγκυρία. Μέσω της αναβάθμισης, το σχολικό αυτό κτίριο θα αναβαθμιστεί σε ενεργειακή κατηγορία Α. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι, το έργο θα παραδοθεί νωρίτερα από την ημερομηνία που προβλέπει η σύμβαση, πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με αποτέλεσμα να προσφέρουμε στην εκπαιδευτική κοινότητα έναν ασφαλή και φιλικό διδακτικό χώρο”, προσθέτει ο δήμαρχος Γιώργος Μανώλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ