ΕΣΠΑΣΑΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΠΥΛΩΤΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δείτε τι αναφέρει αναγνώστης που έστειλε τη σχετική ανάρτηση

Δυστυχώς η σημερινή μας βόλτα με τον Χρήστο δεν ξεκίνησε πότε. Το πρωί όταν κατέβηκα στο αυτοκίνητο στο γκαράζ αντίκρυσα ένα δυσάρεστο θέαμα. Κάποιοι που προφανώς δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν μπήκαν στην πυλωτή και έσπασαν το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου με πέτρα που την είδα λίγο πιο εκεί. Το βράδυ πρέπει να έγινε το συμβάν.

Στην γειτονιά μας είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο να περνάνε τη νύχτα παρέες νεαρών ηλικίας από 8 μέχρι 18 χρονών και να κάνουν φασαρία , να πετάνε πέτρες σε σπίτια και μπαλκόνια, να σπάνε και να βάζουν φωτιά σε κάδους και γενικά να δημιουργούν φασαρίες. Η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη. Τι και αν καλούν οι γείτονες την αστυνομία τίποτα δεν γίνεται. Δεν υπάρχει κανένα αίσθημα ασφάλειας.

Και γω που κάλεσα την αστυνομία οι αστυνομικοί κατέγραψαν το περιστατικό και μου συνέστησαν να υποβάλλω μήνυση κατά αγνώστων. Σε ερώτηση μου αν μπορεί να γίνει κάτι μετά από αυτό κούνησαν το κεφάλι και μου είπαν : Απίθανο κύριε να γίνει κάτι , απλά αν μαζευτούν πολλές μηνύσεις μπορεί να ευαισθητοποιηθεί η Διοίκηση και η Πολιτεία να κάνει κάτι. Σημεία των καιρών θα μου πείτε. Αύριο, μεθαύριο οι νεαροί αυτοί αντί για πέτρες θα κρατάνε όπλα και θα πυροβολούν στον αέρα για πλάκα αφού μένουν ατιμώρητοι.

Ξέχασε μόνο να μου πει ο αστυνομικός στις πόσες μηνύσεις ευαισθητοποιείται η πολιτεία;

ΥΓ: Το αυτοκίνητο φαίνεται ότι είναι αναπηρικό. Γιατί διάλεξαν αυτό από όλα τα αυτοκίνητα που ήταν στην πυλωτή; Κανείς δεν ξέρει. Ούτε νομίζω ότι θα μπορέσω να απαντήσω ποτέ στην ερώτηση αυτή.. Έχετε εσείς κάποια εξήγηση;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ