ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΕΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

Η Ρένα Καραλαριώτου για τα 48 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ

«Σαράντα οκτώ χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα η Νέα Δημοκρατία, η παράταξη των σημαντικών πολιτικών πρωτοβουλιών και των μεγάλων εθνικών επιλογών που έφεραν τη χώρα μπροστά. Ήταν 4 Οκτωβρίου του 1974, όταν ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, δημοσίευε την Ιδρυτική Διακήρυξη του Κόμματος, με βασικούς άξονες την προστασία της πατρίδας, την παραγωγική οικονομία, την δίκαιη κοινωνία και την εθνική ενότητα. Όλα αυτά τα χρόνια δικαιώσαμε εμφατικά την ταυτότητα της ΝΔ, όπως την προσδιόρισε ο ιδρυτής της».

Αυτά αναφέρει, σε μήνυμα της η Ρένα Καραλαριώτου, για τη σημερινή συμπλήρωση 48 ετών από την ίδρυση του Κόμματος.

Η Λαρισαία πολιτικός τονίζει στη δήλωση της: Είμαστε η παράταξη όλων των Ελλήνων. Παραμένουμε το μόνο κόμμα σταθερά προσηλωμένο στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό, με διαχρονική εθνική προσφορά, το κόμμα των μεγάλων εθνικών επιλογών, που εκπροσωπεί το σύγχρονο κοινωνικό ρεύμα, που δεν φοβάται να συγκρουστεί με αντιλήψεις του παρελθόντος για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα και η κοινωνία. Χτίσαμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες, μιλήσαμε με ειλικρίνεια στα δύσκολα.

Αντιμετωπίσαμε διαδοχικές κρίσεις και προκλήσεις, αλλά σταθήκαμε όρθιοι. Ξεπεράσαμε σκοπέλους, βελτιώσαμε την οικονομία, στηρίξαμε την κοινωνία και την επιχειρηματικότητα, κάνουμε πράξη την επανεκκίνηση. Μαζί με τον λαό θα πορευτούμε και στο μέλλον, με ένα νέο συμβόλαιο τιμής με την κοινωνία για να οδηγήσουμε τη χώρα σε νέες επιτυχίες. Στις δύσκολες περιόδους που ακολουθούν, χρειαζόμαστε ξανά ένα ισχυρό σκάφος, με έναν ικανό καπετάνιο όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ανανεωμένο πλήρωμα. Χρόνια πολλά Νέα Δημοκρατία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ