ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

Την θλίψη τους για τον θάνατο του Ολυμπιονίκη και αναπληρωτή εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Νικολαϊδη, εξέφρασε ο πολιτικός κόσμος τονίζοντας την σημαντική του πορεία και τον αξιόλογο χαρακτήρα του με μηνύματα και ανακοινώσεις.

ΝΔ: Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης πρωταγωνίστησε στον αθλητισμό και είχε σημαντική κοινωνική και πολιτική δράση

Τα συλλυπητήρια της εξέφρασε η ΝΔ για την απώλεια του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαϊδη που «πρωταγωνίστησε στον αθλητισμό και κατάφερε να έχει σημαντική κοινωνική και πολιτική δράση».

«Η απώλεια του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαϊδη, αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μας γεμίζει θλίψη. Ο Αλέξανδρος τίμησε το εθνόσημο, πρωταγωνίστησε στον αθλητισμό και κατάφερε να έχει σημαντική κοινωνική και πολιτική δράση. Στην οικογένειά του και στο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Γ.Οικονόμου: «Ανέβηκε στον Όλυμπο του αθλητισμού και συμπεριλαμβάνεται στο Πάνθεο του Ολυμπισμού»

«Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ανέβηκε στον Όλυμπο του αθλητισμού και συμπεριλαμβάνεται στο Πάνθεο του Ολυμπισμού», τόνισε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφερόμενος στον αδόκητο θάνατο του ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαϊδη, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του στους οικείους του.

Ο κ.Οικονόμου μιλώντας για τον ολυμπιονίκη ανέφερε ότι ήταν «ένας άνθρωπος που δεν σταμάτησε ποτέ να μάχεται για τα πιστεύω του, τον άνθρωπο και τη ζωή» και προσέθσε:

«Ένας μαχητής με πάθος, που ακόμα και την ύστατη στιγμή συγκλονίζει με το τελευταίο μήνυμα που μας άφησε. Ένα μήνυμα βαθιά ανθρώπινο, που η αλήθεια του δεν αφήνει κανέναν απροβλημάτιστο και ασυγκίνητο. Ένα μήνυμα για τα πραγματικά σπουδαία σε αυτή τη ζωή. Η κληρονομιά που αφήνει στα παιδιά του και όλους μας είναι τεράστια. Συλλυπητήρια στους οικείους του. Αιώνια η μνήμη του».

Τσίπρας για Νικολαΐδη: Πρόλαβε να κάνει περισσότερα και σημαντικότερα από τον καθένα μας

Και ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρετά τον Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει, σε ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την οποία συνοδεύει με μία φωτογραφία του Ολυμπιονίκη, ότι έφυγε σήμερα Παρασκευή από κοντά μας ένας σπουδαίος άνθρωπος.

«Στη σύντομη ζωή του πρόλαβε να κάνει περισσότερα και σημαντικότερα από τον καθένα μας. Σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς, μα ακόμη πιο ψηλά τα όμορφα ιδανικά της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης στους αγώνες της ζωής», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, ευχόμενος «καλό ταξίδι» στον Αλέξανδρο.

Το αντίο του Νάσου Ηλιόπουλου

Από τη μεριά του και ο Νάσος Ηλιόπουλος αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, αναφέροντας ότι «δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο θα μας λείψει κ πόσο τυχεροί ήμασταν που τον γνωρίσαμε».

«Ο Αλέξανδρος έδωσε όλες του τις μάχες με περηφάνια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Παράδειγμα ανθρωπιάς, ευγένειας και αγώνα. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πόσο θα μας λείψει κ πόσο τυχεροί ήμασταν που τον γνωρίσαμε. Δύναμη κ κουράγιο στην οικογένεια του», αναφέρει σε ανάρτηση του σστο twitter.

Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Και το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τη θλίψη του για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Η ανακοίνωσή του

«Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για την πρόωρη απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, πολυνίκη αθλητή του Τάε Κβον Ντο, Ολυμπιονίκη στους αγώνες της Αθήνας και του Πεκίνου και αναπληρωτή εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έδωσε με αξιοπρέπεια τη μάχη με την ασθένειά του, όπως μαχητικός υπήρξε στο αγώνισμά του και την πολιτική και κοινωνική του δράση.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλους τους οικείους του», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ