ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ – ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ

Με το αίτημα «Δώστε τώρα αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις!», συνταξιούχοι του Νομού Λάρισας πραγματοποίησαν  σήμερα το πρωί μαχητικό συλλαλητήριο.

Οι συνταξιούχοι, με τα πανό των σωματείων τους και έχοντας τη συμπαράσταση του Εργατικού Κέντρου, του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, του Εμπορικού Συλλόγου, του Ιατρικού Συλλόγου και άλλων φορέων της πόλης, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία, ενώ πραγματοποίησαν και πορεία στους δρόμους της πόλης που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο, προκειμένου να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους υγειονομικούς που απεργούσαν και όλοι μαζί απαίτησαν την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας.

Στην κεντρική πλατεία έγιναν χαιρετισμοί από εκπροσώπους των Συνταξιουχικών Σωματείων και των μαζικών φορέων.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Γιώργος Σκιαδιώτης, Α’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο οποίος τόνισε  μεταξύ άλλων ότι «δεν αποδεχόμαστε τα λίγα ψίχουλα που μας πετάνε για να μας κλείσουν το στόμα, αντί να έχουμε αξιοπρεπείς συντάξεις τις οποίες πληρώσαμε με τον μόχθο μιας ολόκληρης ζωής. Δεν θα συμβιβαστούμε με τις κάλπικες υποσχέσεις που μας δίνουν και πάλι ενόψει των εκλογών.  Συνεχίζουμε τους αγώνες για τα δίκαια αιτήματά μας. Δεν περιμένουμε τίποτα από τη σημερινή κυβέρνηση, αλλά και από τους επίδοξους “σωτήρες”, τωρινούς και παλαιότερους, αφού έχουν επιλέξει να υπηρετούν τις ανάγκες του κεφαλαίου, τα μέτρα της ΕΕ και των κυβερνήσεων που τις εξυπηρετούν. Συνεχίζουμε τους αγώνες για τα δίκαια αιτήματά μας».

Κείμενο – φωτο 902.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ