ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΡΑΠΤΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για το ζήτημα της λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων Μ. Ν. Ράπτου, απέστειλε σήμερα Παρασκευή, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Ο Δήμαρχος στην επιστολή του προς τον κ. Μητσοτάκη, αφού αναφέρεται στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, υπογραμμίζει τα προβλήματα, κυρίως παιδαγωγικά αλλά και διοικητικά που θα προκαλέσει στην λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας συνολικά στην πόλη της Λάρισας, η πιθανή άμεση ανάκληση των αδειών λειτουργίας του Δημοτικού και του Λυκείου των εκπαιδευτηρίων Ράπτου.

Ο κ. Καλογιάννης, ζητά από τον πρωθυπουργό να λάβει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες ώστε να ολοκληρωθεί  χωρίς προβλήματα η φετινή χρονιά στα εκπαιδευτήρια Ράπτου.

Παράλληλα, υπογραμμίζει αφού υπογραμμίζει την θεσμική προσήλωση του στην νομικότητα, την ισονομία και ισοπολιτεία , τονίζει πως αποτελεί κύριο καθήκον της διεύθυνσης των Εκπαιδευτηρίων να προχωρήσει σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα θεραπεύσουν τα όποια κτιριολογικά ζητήματα υπάρχουν, ώστε το διδακτήριο να πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου.»

Σημειώνεται πως η επιστολή του δημάρχου στον πρωθυπουργό κοινοποιείται και στην υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως.

Για να δείτε την επιστολή του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη προς τον Πρωθυπουργό κ. Κυρ. Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στο θέμα των εκπαιδευτηρίων Μ.Ν. Ράπτου πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ