ΓΙΑ ΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ «ΜΥΡΙΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ» ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Αύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου ξεκινάει για τους Χριστιανούς η νηστεία των Χριστουγέννων και θα έχει διάρκεια σαράντα ημερών, δηλαδή μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου. Αυτή η νηστεία ωστόσο δεν είναι τόσο αυστηρή όσο εκείνη του Πάσχα, καθώς επιτρέπεται η κατάλυση ιχθύος, μπορούν δηλαδή να τρώνε ψάρι μέχρι και την 17η Δεκεμβρίου.

Από 18 μέχρι και 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων, μπορούν να φάνε μαλάκια, να πιούν κρασί και να φάνε λάδι ελιάς εκτός Τετάρτης και Παρασκευής.

Στο ιχθυοπωλείο “Μύρισε θάλασσα” στον Αμπελώνα που είναι ανοικτά Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο και τώρα τις ημέρες της νηστείας ενόψει Χριστουγέννων θα βρείτε ολόφρεσκα ψάρια μικρά (γαύρο, σαρδέλα, αθερίνα), μεγαλύτερα (τσιπούρα και λαβράκι. φαγκρί, μυλοκόπι πελάγους και ιχθυοτροφείου, μπακαλιαράκια, κουτσουμούρες, μπαρμπούνια, γαρίδες, καλαμάρια και φυσικά ότι βρίσκει φρέσκο και σε συμφέρουσες τιμές ο γνώστης του αντικειμένου και ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Και μην ξεχνάτε το κατάστημα καθαρίζει επιμελώς τα ψάρια για όλους εσάς που δεν έχετε χρόνο ή τις κατάλληλες γνώσεις για το καθάρισμα.

Ιχθυοπωλείο “Μύρισε θάλασσα” στο κέντρο του Αμπελώνα, οδός Θερμοπυλών 31. Για πληροφορίες – παραγγελίες στο κατάστημα και στα τηλέφωνα 24920 33224, 6948 360816, 6970 924272.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ