ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Στο πλαίσιο των δράσεων για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η Θεματική Φεμινιστικής Πολιτικής και Ισότητας φύλων της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. Λάρισας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Έμφυλη βία -Κοινωνικές Πρακτικές – Ενδοοικογενειακή βία -Γυναικοκτονία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 μμ

Ομιλήτριες:
Μαρία Γκασούκα: Ομότιμη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αιγαίου, μέλος τής πρωτοβουλίας κατά των γυναικοκτονιών και του δικτύου γυναικών συγγραφέων κατά της έμφυλης βίας και των γυναικοκτονιών.

Σοφία Βαγενά: Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων και Ισότητας Αστυνομικού Προσωπικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Παρεμβαίνουν:
Ερμίνα Μαγαλιού: Εκπαιδευτικός, μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και μέλος θεματικής Φεμινιστικής Πολιτικής και Ισότητας φύλων ΣΎΡΙΖΑ -ΠΣ Λάρισας

Νικολέτα Μπουρνόβα: Δικηγόρος Δ.Σ Λάρισας , μέλος θεματικής Φεμινιστικής Επιτροπής και Ισότητας φύλων ΣΎΡΙΖΑ -ΠΣ Λάρισας

Εύη Παπανίκα: Υπεύθυνη θεματικής Φεμινιστικής Πολιτικής και Ισότητας φύλων από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Λάρισας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννακόπουλος.

Η συμμετοχή μας είναι αναγκαία για να αναδείξουμε το μείζον ζήτημα της έμφυλης βίας, να καταθέσουμε απόψεις και προτάσεις μέσα από γόνιμο κοινωνικό διάλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ