ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΓΚΩΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!

Και νέες συστάσεις σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά ενόψει και της εορταστικής περιόδου

Στην επιβολή του προβλεπόμενου προστίμου βάσει κανονισμού, προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων, σε νεοσύστατη επιχείρηση για την τοποθέτηση ογκωδών αντικειμένων σε κεντρικότατο σημείο της πόλης, στο εμπορικό και ειδικότερα στον πεζόδρομο της Ρούσβελτ.

Μετά από σχετική ενημέρωση στελέχη της Διεύθυνσης Καθαριότητας και της δημοτικής αστυνομίας και αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος βρέθηκαν στο σημείο και εντόπισαν την επιχείρηση που ήταν υπεύθυνη για την απόθεση και συσσώρευση ογκωδών αντικειμένων δίπλα στους υπόγειους κάδους απορριμμάτων και άμεσα επιβλήθηκε το πρόστιμο. Ειδικά εντύπωση προκαλεί ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από εμπορική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο κέντρο.

Ο Δήμος Λαρισαίων επαναλαμβάνει τις γενικές συστάσεις για την τήρηση των στοιχειωδών κανόνων για την απόθεση ογκωδών απορριμμάτων, ενώ επισημαίνεται ότι ειδικά την περίοδο των γιορτών κατά την οποία αναμένεται και αυξημένη επισκεψιμότητα, όλοι μαζί Δήμος και κυρίως πολίτες θα πρέπει να συμβάλουν στην καθαριότητα και γενικότερα στην εικόνα της πόλης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ