ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 1ο ELATEIA RUN ΚΑΙ ΤΟ ELATEIA RUN KIDS

Σε ένα ηλιόλουστο χειμωνιάτικο πρωινό Κυριακής 8 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας τρεξίματος ενηλίκων και παιδιών στην Ελάτεια, (το 1 Elateia run και Elateia run kids).
Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ΜΕΣ Ελάτειας με συνδιοργανωτή το Δήμο Τεμπών – ΔΟ.ΠΑ.Π.Ε.Π, με σύνθημα: “Δεν υπάρχει ηλικία στο τρέξιμο”.

Πραγματοποιήθηκε ένας διαφορετικός αγώνας δρόμου, διαφορετικός από όλους τους άλλους, με σκοπό την ανάδειξη του τόπου μας, του Δήμου μας, του ευ αγωνίζεσαι και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ αθλητών, αλλά και απλών πολιτών.

Για τους παραπάνω λόγους, η απόσταση δεν ξεπερνούσε τα 5χλμ. (800μ για τα παιδιά και 5χλμ για τους ενήλικες).

Η διαδρομή ήταν εντός του οικισμού για τα παιδιά και περιμετρικά του οικισμού για τους ενήλικες.
Ο Αγώνας χωρίστηκε σε δύο κατηγορίες όπως: 1. Elateia run kids για παιδιά από 7 έως 16 ετών και 2. Elateia run για ενήλικες.

Η ανταπόκριση ήταν αρκετά θετική, παρόλο που διοργανώθηκε πρώτη φορά, οι συμμετοχές ήταν ικανοποιτικές και όλοι όσοι έλαβαν μέρος μετά τον τερματισμό τους δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και αθλητικές τσάντες.

Την εκκίνηση της αθλητικής εκδήλωσης έδωσε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο οποίος σε σύντομο λόγο του, ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή και την Πρόεδρο του Μ.Ε.Σ. Ελάτειας κα Βασιλεία Καραίσκου, το ΔΟ.Π.Α.Π.ΕΠ. Τεμπών, τους συμμετέχοντες ενήλικες και παιδιά που έλαβαν μέρος σε μία τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση για το ευ αγωνίζεσθαι. Ακόμη, ο Δήμαρχος Τεμπών ευχαρίστησε τους εθελοντές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση των
αγώνων, καθώς επίσης τους εθελοντές της Ε.Ο.Δ.Υ.Α. Λάρισας, τους Αστυνομικούς του Α.Τ. Τεμπών, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ