ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Για τετραετία αποκατάστασης μισθών έκανε λόγο ο Μ. Χαρακόπουλος στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΔΑΚΕ εργαζομένων στο ΓΝΛ

«Την περίοδο της πανδημίας όλες και όλοι συνειδητοποιήσαμε την αξία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, καθώς και την ανάγκη να ενισχυθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της υγείας. Η πολιτεία έκανε πολλά, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά. Και η διοίκηση του νοσοκομείου για την οποία καμαρώνουμε έκανε πολλά στην κατεύθυνση του νοικοκυρέματος του παλαιού νοσοκομείου, όπως είναι γνωστό το Γενικό Νοσοκομείο στην πόλη μας.

Χρειάζονται να γίνουν ακόμα περισσότερα; Σίγουρα, αλλά εκείνο που αναδείχθηκε, επίσης, αυτή την περίοδο είναι η αίσθηση καθήκοντος και η αυταπάρνηση με την οποία πολλές φορές εσείς, το προσωπικό, το ανθρώπινο δυναμικό, το έμψυχο υλικό, σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων, δίπλα στον συμπάσχοντα πολίτη».

Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό που κλήθηκε να απευθύνει από την πρόεδρο της ΔΑΚΕ εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας κ. Ευριδίκη Γούλα στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Εκλογικό μήνυμα

Ο κυβερνητικός βουλευτής θέλοντας να υπογραμμίσει τη σημασία των επερχόμενων εθνικών εκλογών σημείωσε επίσης ότι «θέλω να σας ευχαριστήσω ως στέλεχος αυτής της παράταξης για τους αγώνες που δίνετε όλα αυτά τα χρόνια ιδιαίτερα στα δύσκολα, στα πέτρινα χρόνια. Και νομίζω ότι αυτό επιβραβεύεται από την ψήφο των συναδέλφων σας γιατί βλέπουν ποιοι είναι αυτοί που διαχρονικά στέκονται δίπλα στους εργαζόμενους, ποιοι διεκδικούν ακόμα και όταν βρίσκονται στην κυβέρνηση. Και το μήνυμα που στέλνουμε ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης είναι ξεκάθαρο.

Η επόμενη τετραετία θα είναι τετραετία αποκατάστασης μισθών, όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε κάθε ευκαιρία τονίζει. Ξέρουμε ότι σας οφείλουμε και θα το κάνουμε πράξη. Χαιρόμαστε για την προσφορά σας και προσβλέπουμε τα σημαντικά αποτελέσματα που φέρνετε εσείς στις εκλογές να είναι ένας προάγγελος για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές, που οσονούπω έχουμε μπροστά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ