ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Η ΧΟΡΩΔΙΑ «ΕΥΕΣΤΩ» ΛΑΡΙΣΑΣ

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος από την Χορωδία του Δήμου Λαρισαίων «Η Ευεστώ» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 σε γνωστό κέντρο εστίασης της πόλης παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Σωτήρη Βούλγαρη, Παναγιώτη Νταή, Δημήτρη Δεληγιάννη, Ντίνου Διαμάντου, Μιχάλη Αναστασίου, του Δ/ντή του Γραφείου του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Περικλή Καμάρη, του εντεταλμένου συμβούλου της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Μάκη Γιαννακόπουλου, του Δ/ντή της Πρόνοιας της Α.Κ.Π. του Δήμου Λαρισαίων κ. Θοδωρή Κυρόπουλο, της Δ/ντριας των ΚΑΠΗ κας Δήμητρας Κωστοπούλου, της Κοινωνικού Λειτουργού της Πρόνοιας κας Αντιγόνης Μπουχώρη, όλων των χορωδών και πολλών φίλων.

Ο πρόεδρος της χορωδίας κ. Γιώργος Ραΐλης πλαισιωμένος από τα μέλη του Δ.Σ. καλωσόρισε όλους τους παραβρισκόμενους, ευχήθηκε για την καινούρια χρονιά και έκανε μια σύντομη αναφορά για την πλούσια σε συναυλίες και εμφανίσεις της χορωδίας περασμένη καλλιτεχνική χορωδιακή χρονιά. Ακολούθως, ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης ευχαρίστησε τους επίσημους καλεσμένους για την αμέριστη συμπαράσταση και την πολύτιμη βοήθειά τους για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία της χορωδίας τα τελευταία δυο χρόνια στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Όλοι οι Αντιδήμαρχοι στον σύντομο χαιρετισμό τους, εκτός από τις καθιερωμένες ευχές συνεχάρησαν τους χορωδούς και τον μαέστρο για την συνεχή πρόοδο και άνοδο του επιπέδου της χορωδίας, τονίζοντας τη σπουδαιότητα του πολιτιστικού έργου που επιτελούν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή δηλώνοντας για ακόμα μια φορά την αμέριστη στήριξη της δημοτικής αρχής στις δράσεις της χορωδίας.

Τυχερή της βραδιάς η χορωδός κα Καλλιόπη Γκαρλέμου που κέρδισε ένα ομολογουμένως εκλεκτό δώρο προσφορά της Χορωδίας «Ευεστώ». Ακολούθησε γλέντι, τραγούδι και χορός με ζωντανή ορχήστρα μέχρι αργά το βράδυ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ