ΤΣΙΚΝΙΣΑΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Η ανακοίνωση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων με τη βοήθεια μαθητών και καθηγητών του Γυμνασίου Αμπελώνα οργάνωσε μια όμορφη γιορτή όπου τα παιδιά χόρεψαν διασκέδασαν και με σύμμαχο τον καλό καιρό τσίκνισαν σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα!
Παράλληλα έγινε και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας μαθητών και καθηγητών καθώς και η απονομή των δώρων σε όσους τυχερούς βρήκαν το φλουρί.

Σ αυτό το το σημείο ως σύλλογος γονέων και κηδεμόνων θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’όλους την εταιρεία PFS και προσωπικά τον κ. Φώτη Παπαγεωργίου για την μεγάλη και ευγενική του χορηγία σε όλα τα είδη εδεσμάτων.

Επίσης ευχαριστούμε για τις χορηγίες το S/M της κ. Σταματίας Γκουντούρα , το S/M Αγορά Αμπελώνα , το μανάβικο της κ. Στέλλας Πετρίκη , το κατάστημα χαρτικών κλπ του κ. Στέφανου Γκουντζιαντάμη , το οινοποιείο του κ. Τάκη Γιολδάση, τον κ. Αλέξανδρο Ζάιτσεφ, την κ. Βαίτσα Νταλαμπύρα, το κατάστημα Ρούχων των Αδελφών Γκαμπέτα , το κατάστημα υαλικών του κ. Βασίλη Καλαμπούκα και το Αρτοποιείο του κ. Στέλιου Γκαμπέτα.

Τέλος ευχαριστούμε τον κ. Διευθυντή και τους καθηγητές του σχολείου καθώς και τους γονείς που με τη σημαντική βοήθειά τους επετεύχθη η
άρτια οργάνωση και διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Καλή σαρακοστή σε όλους και του χρόνου με υγεία!
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Αμπελώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ