ΣΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ «ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΟΥΧΟΙ

Δείτε τί αναφέρει ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων μετά τη συνάντηση με τους εργαζόμενους

Ένα μεγάλο πρόβλημα των εργαζόμενων στον βρεφονηπιακό σταθμό «Αγία Λαύρα» αναδείχθηκε κατά την συνάντηση που είχαν μαζί τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Τσιόπας, Φανή Λαγκιώλη-Μπίλιου και Μαρία Παιδή-Νασίκα. Το εκπαιδευτικό και το βοηθητικό προσωπικό εργάζονται από την πρώτη μέρα λειτουργίας του σταθμού σε καθεστώς επισφάλειας καθώς παραμένουν ακόμα συμβασιούχοι μετά από πολλά χρόνια.

Κάθε χρόνο απολύονται και στη συνέχεια προσλαμβάνονται προσδίδοντας στην εργασιακή τους σχέση προσωρινό χαρακτήρα. Αυτό έχει συνέπειες στην μισθολογική και στην βαθμολογική τους εξέλιξη.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι δεσμεύτηκαν να προωθήσουν το θέμα και να υποστηρίξουν το αίτημά τους σε κάθε επίπεδο, όπως είχε γίνει κατά αντιστοιχία και με τους συμβασιούχους εργαζόμενους στην καθαριότητα που μονιμοποιήθηκαν κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο.

Για άλλη μια φορά διαπίστωσαν το υψηλό και ασφαλές επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στα εξυπηρετούμενα παιδιά και βρέφη και επισήμαναν την επαγγελματική επάρκεια και ευθύνη που διακρίνει τις εργαζόμενες στον σταθμό. Αφού ευχαρίστησαν όλο το προσωπικό δεσμεύτηκαν να στηρίξουν την προσπάθειά του, στην ερχόμενη δημοτική περίοδο.

Τσιόπας Χρήστος

Λαγκιώλη-Μπίλιου Φανή

Παιδή-Νασίκα Μαρία

Δημοτικοί σύμβουλοι Συν Πολιτεία

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ