ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Στην υπογραφή συμφώνου συνεργασίας για την επαγγελματική κατάρτιση βοηθών μαγείρων προχώρησαν την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ι. Κόκουρας και ο Υποδιοικητής της ΔΥΠΑ κ. Γ. Χριστόπουλος, με σκοπό την υλοποίηση στον Τύρναβο του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο «Βοηθός Μάγειρα» από το ΚΕΚ ΔΥΠΑ Λάρισας.

Με την ευκαιρία της υπογραφής του συμφώνου συνεργασίας, με τον Δήμαρχο Τυρνάβου συναντήθηκαν ο Διευθυντής του ΚΕΚ ΔΥΠΑ Λάρισας κ. Δημήτρης Γεράσης και η Προϊσταμένη Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΔΥΠΑ Θεσσαλίας κ. Κέλλυ Γεροστέργιου. Ο κ. Κόκουρας ευχαρίστησε τη Διοίκηση της ΔΥΠΑ για τη συνεργασία και το ΚΕΚ ΔΥΠΑ Λάρισας για το σχεδιασμό του προγράμματος. Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Τυρνάβου δήλωσε ικανοποιημένος για την υπογραφή της σύμβασης και τη συνεργασία και προσβλέπει στην συνέχιση της συνεργασίας και στο μέλλον.

Το θεωρητικό και πρακτικό μέρους του προγράμματος θα υλοποιηθεί σε κατάλληλή αίθουσα και στις εγκαταστάσεις των εργαστηρίων εστίασης του Χριστοδούλειου Βρεφικού Σταθμού του Δήμου Τυρνάβου.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα ξεκίνησε την Δευτέρα 13/03/2023 και οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ www.dypa.gov.gr, στην ιστοσελίδα του Δήμου Τυρνάβου www.tirnavos.gr και στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου, τηλ. 2492350314-315.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ