ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Από το Σάββατο του Λαζάρου προτείνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας να ισχύσει Πασχαλινό Ωράριο στην αγορά της πόλης. Με αφορμή την ανακοίνωση του εορταστικού ωραρίου του Πάσχα, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, δήλωσε:

«Παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας το τελευταίο διάστημα, σας περιμένουμε και φέτος ενόψει της πασχαλινής περιόδου, στα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας, για να κάνουμε τις πασχαλινές αγορές μας, σε πολύ προσιτές τιμές και με μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Εύχομαι από καρδιάς, το φετινό Πάσχα να σημάνει μία νέα αρχή για όλους μας και για τον καθένα ξεχωριστά. Ας γίνει η αφορμή να κοιτάξουμε μπροστά με αισιοδοξία και χαμόγελο και γύρω μας με αγάπη και ας ελπίσουμε πως οι ημέρες που θα έρθουν θα είναι πιο φωτεινές και πιο δημιουργικές για όλους μας! Καλή Ανάσταση!»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, ανακοινώνει το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της πόλης μας (κατά πλειοψηφία), που θα ισχύσει για την εορταστική περίοδο του Πάσχα 2023.

Το προτεινόμενο ωράριο έχει ως εξής:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ