ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΡΟΔΙΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ

Την απ’ ευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ» σύμφωνα με τους όρους της μελέτης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, στον ΤΣΑΤΣΙΟ ΙΩΑΝΝΗ με έδρα την Λάρισα και την Οδό Μανωλάκη 13-15, ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στο ΜΕΕΠ για έργα κατηγορίας οικοδομικών 1ης Τάξης αντί ποσού 58.799,76 (χωρίς ΦΠΑ) σύμφωνα με την προσφορά του με έκπτωση 2% επί του προϋπολογισμού της μελέτης, αποφάσισε ο δήμαρχος Τυρνάβου.
Β. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Σύµφωνα µε την τεχνική περιγραφή της µελέτης, πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής µιας παιδικής χαράς στον Αµπελώνα και ενός γηπέδου µπάσκετ στη Ροδιά, µε σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Όλες οι εργασίες θα εκτελεστούν σύµφωνα µε τις υποδείξεις της Υπηρεσίας.

Προβλέπεται να γίνουν οι εξής εργασίες:

ΠΑΙ∆ΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Θα γίνει εκσκαφή, αποµάκρυνση των προϊόντων εκσκαφής (κυρίως άµµου) και ισοπέδωση του χώρου της παιδικής χαράς περίπου 450,00 τ.µ. (26,70 Χ 16,60) µε µηχανικά µέσα.
Στη συνέχεια θα γίνει σκυροδέτηση του χώρου της παιδικής χαράς µε πάχος σκυροδέµατος περίπου 10 εκ. µε δοµικό πλέγµα.
Κατόπιν θα κατασκευαστεί ελαστικό χυτό δάπεδο ασφαλείας πάχους περίπου 5 εκ. Επίσης θα γίνει συντήρηση – βαφή της υπάρχουσας ξύλινης περίφραξης της παιδικής χαράς (Λείανση του ξύλου, αστάρωµα και χρώση µε προστατευτικό βερνίκι).

ΓΗΠΕ∆Ο ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΟ∆ΙΑΣ (ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ = 240,00 T.M.)

Θα γίνει κατασκευή ακρυλικού δαπέδου καλαθοσφαίρισης.
Θα αποξηλωθοιύν οι δύο υπάρχουσες µπασκέτες και θα τοποθετηθούν δύο καινούργιες.
Θα κατασκευασθεί περίφραξη ύψους 2,00m, µήκους περίπου 65,00m µε σίτα πάχους 2,40mm και µία πόρτα εισόδου από ίδιο υλικό.
Θα τοποθετηθούν δύο καινούργια ξύλινα παγκάκια µε µεταλλικό σκελετό και πέντε ξύλινων δοκών.
Θα τοποθετηθούν σε έναν ιστό δύο προβολείς τύπου LED φωτεινότητας 300W.

Η παραπάνω µελέτη είναι συνολικού προϋπολογισµού 74.399,70€, ήτοι εργασίες αναδόχου 59.999,76€ + Φ.Π.Α. 14.399,94€ και θα χρηµατοδοτηθεί από δηµοτικούς πόρους και ίδια έσοδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ