ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΙΕΡΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Ο Χρ. Κέλλας για τον μητροπολίτη Ιερώνυμο

Τη γόνιμη και ουσιαστική συνεργασία τους, προς όφελος των πολιτών της Λάρισας, επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά ο βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ Ιερώνυμος, κατά τη συνάντηση που είχαν στην έδρα της Μητρόπολης.

Ο Λαρισαίος πολιτικός εξέφρασε την εκτίμησή του στον Ιεράρχη για το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης και τον πολύτιμο ρόλο της Εκκλησίας σε ό,τι αφορά τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.
Κατά τη συζήτησή τους για την ανείπωτη εθνική τραγωδία των Τεμπών, τον ευχαρίστησε για την αμέριστη στήριξη και αγκαλιά του στις οικογένειες των θυμάτων, υπερθεματίζοντας έτσι το πολύπλευρο και θεόπνευστο κοινωνικό έργο, που επιτελεί η Εκκλησία και ειδικότερα η Μητρόπολη.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών, των πληγέντων από τον σεισμό Ιερό Ναό.

Ο Χρήστος Κέλλας τόνισε πως οι απόψεις του με τον κ.κ Ιερώνυμο ταυτίζονται σε ότι αφορά την πλούσια θρησκευτική και πνευματική κληρονομιά, που αποτελεί τεράστια παρακαταθήκη για τον τόπο μας. Επισήμανε πως θα είναι κάθε στιγμή αρωγός σε δράσεις προς όφελος της κοινωνίας μας, λέγοντας χαρακτηριστικά για το Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου:

«Σήμερα είχα την ευκαιρία για ακόμη μια φορά να πάρω την πολύτιμη ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ Ιερώνυμου, για τον οποίο τρέφω ιδιαίτερα αισθήματα σεβασμού και ευγνωμοσύνης, τόσο για την πληθωρική προσωπικότητά του, όσο και για το θεάρεστο έργο που επιτελεί. Ο Μητροπολίτης μας αποτελεί λαμπρό παράδειγμα Ιεράρχη της Ελλαδικής Εκκλησίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ