ΑΚΗΣ ΝΑΣΙΩΚΑΣ: ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

«Χρειάζεται να γίνουν έργα, που θα αναβαθμίσουν τον Δήμο Φαρσάλων και θα καλύψουν σημαντικά κενά, με κυριότερο όλων το έργο της κατασκευής του δρόμου Λάρισας -Φαρσάλων, το οποίο έχει μείνει μόνο σε πολιτικές υποσχέσεις,» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ακης Νασιώκας.

Ο κ. Νασιώκας σε περιοδεία του στα χωριά του Δήμου Φαρσάλων και συγκεκριμένα στο Ναρθάκι, στο Δίλοφο και στο Αχίλλειο, συναντήθηκε με κατοίκους, όπου συζήτησε θέματα που αφορούν στον τόπο τους, καθώς και βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξ αιτίας της ενεργειακής και οικονομικής κρίσης.

Οι κάτοικοι των χωριών, επεσήμαναν ότι νιώθουν απομονωμένοι, και ξεχασμένοι από το κράτος, καθώς εδώ και χρόνια τους εμπαίζουν με την κατασκευή νέου δρόμου Λάρισας -Φαρσάλων, χωρίς να έχουν δει αποτέλεσμα.

«Δεν νοείται στην σημερινή εποχή, να μην κατασκευάζονται νέοι και ασφαλής δρόμοι, σε βασικές οδικές αρτηρίες, που εξυπηρετούν χιλιάδες ανθρώπους και καθημερινά έχουν μεγάλη κίνηση.
Είναι αδιανόητο εν έτει 2023, να συζητάμε για ανάπτυξη όταν δεν δημιουργούμε βασικές υποδομές» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Ακης Νασιώκας.

Σημείωσε δε, πως «στα χωριά μας οι άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα δύσκολο περιβάλλον και αντί το κράτος να στηρίξει την επιλογή τους, να παραμείνουν στον τόπο τους, τους εγκαταλείπει χωρίς να τους προσφέρει ούτε την ασφάλεια στις μετακινήσεις τους».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ