ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ΣΤΟ ΝΟΜΟ

Μέσα σε κλίμα γενικευμένης αισιοδοξίας για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στις εκλογές της Κυριακής ώστε να υπάρξουν οι προϋποθέσεις σχηματισμού  προοδευτικής κυβέρνησης που θα φέρει τη δικαιοσύνη παντού και θα κάνει πράξη το συμβόλαιο αλλαγής που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο εκλογικό κέντρο του Τυρνάβου παρουσία πλήθους κόσμου η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος στο νομό.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της Ο.Μ. Νίκος Γεωργάκης που μίλησε για ψηφοδέλτιο νίκης που απαρτίζεται από αξιόλογα στελέχη που μπορούν να εκφράσουν τις προσδοκίες της τοπικής κοινωνίας και να εκπροσωπήσουν επάξιο στο κοινοβούλιο το νομό Λάρισας.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι στάθηκε ο καθένας εν συντομία στα προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ακρίβεια που γονατίζει τα ελληνικά νοικοκυριά και τους μικρομεσαίους, στη δημόσια υγεία, στην παιδεία, στη διαφθορά, στο έλλειμμα δημοκρατίας με τις παρακολουθήσεις, στην αδιαφάνεια, στους πλειστηριασμούς και στη γιγάντωση των λίγων πλούσιων σε βάρος του ελληνικού λαού που με δυσκολία τα βγάζει πέρα.

Ολοι τους τόνισαν ότι η προοδευτική διακυβέρνηση, που θα έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει το δικό της πρόγραμμα αφού θα κυβερνήσει χωρίς μνημόνια και τρόικα, θα φέρει την πολυπόθητη δικαιοσύνη παντού και κατ’ επέκταση το χαμόγελο στα χείλη του λαού.

Ολοι οι υποψήφιοι εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για το εκλογικό αποτέλεσμα, κάλεσαν τους πολίτες και ειδικά τη νεολαία να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για να μπορέσει να γίνει παρελθόν το καθεστώς Μητσοτάκη και κατακεραύνωσαν τις εταιρείες δημοσκοπήσεων λέγοντας ότι όπως έγινε και στην Τουρκία έτσι και εδώ το βράδυ της Κυριακής θα αποδειχθεί πόσο έξω έπεσαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ