ΣΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Κοινή ανακοίνωση των συμβούλων της παράταξης μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Όχι μόνο δεν έλεγξε αλλά ούτε που ρώτησε αν το νερό από γεώτρηση του ΤΟΕΒ είναι πόσιμο. Αυτό φάνηκε από την χθεσινή συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο όταν ο δήμαρχος ρωτήθηκε από τον κ. Τσιόπα αν το νερό της γεώτρησης του ΤΟΕΒ ελέγχθηκε πριν πέσει στο δίκτυο ύδρευσης.

Ο δήμαρχος προφανώς δεν κατάλαβε όταν έδωσε την εντολή να τροφοδοτηθεί το δίκτυο ύδρευσης με νερό από γεώτρηση του ΤΟΕΒ, ότι έπαιξε με την υγεία των δημοτών και  χθες προσπάθησε να δείξει ότι δήθεν ενδιαφέρθηκε και πως ρώτησε, και του είπαν ΄΄ότι είναι εντάξει΄΄.

Η απάντηση αυτή εξόργισε τον κ. Τσιόπα ο οποίος  στη συνέχεια επιτέθηκε στον δήμαρχο ζητώντας τον  να πει την αλήθεια και να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο και τους πολίτες για τα παρακάτω:

Πρώτον: Ποιος του το είπε.

Δεύτερον: Ζήτησε να δει τα έγγραφα με τα οποία να πιστοποιείται η καταλληλότητα του νερού;

Τρίτον:  Ως δήμαρχος φέρει ακέραια την ευθύνη για όσα γίνονται στον δήμο και κυρίως για τα όσα αποφασίζει. Γιατί δεν πέρασε από το μυαλό του, ότι έτσι,  ίσως να βάζει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών;

Απάντηση από τον δήμαρχο δεν υπήρξε αναγκάζοντας τον κ. Τσιόπα  να επισημάνει πως ο δήμαρχος,  στο τέταρτο χρόνο της θητείας του, δεν διαισθάνεται τον ρόλο που ανέλαβε να υπηρετήσει αλλά και την υποχρέωση  να λογοδοτεί στου δημότες.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Συν Πολιτείας

Μαρία Παιδή-Νασίκα

Ρούλα Σουρλατζή

Φανή Λαγκιώλη-Μπίλιου

Χρήστος Τσιόπας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ