Η ΚΑΛΠΗ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Υποστήριξε ο Χρήστος Καπετάνος μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση στο Αργυροπούλι

Στο Αργυροπούλι Τυρνάβου συνέχισε την προεκλογική του περιοδεία ο υποψήφιος Βουλευτής Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Καπετάνος, ενόψει των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Στο κατάμεστο από κόσμο σημείο συνάντησης, ο Λαρισαίος πολιτικός είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει δια ζώσης τους κατοίκους του Αργυροπουλίου, οι οποίοι έσπευσαν να τον συγχαρούν για την εκλογή του ως βουλευτή στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο κ. Καπετάνος, αφού τους ευχαρίστησε για την στήριξή τους στη Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές, αναφέρθηκε στις προγραμματικές θέσεις της παράταξης για την τετραετία 2023 – 2027. Επιπλέον, τόνισε ότι οι δεύτερες εκλογές του Ιουνίου είναι οι πιο κρίσιμες καθώς, μόνο με αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχιστεί η ανοδική πορεία της χώρας , για τη μεγαλύτερη ανάπτυξη, πρόοδο και ευημερία των πολιτών.

Σε δήλωσή του, με το πέρας της περιοδείας, ο Χρήστος Καπετάνος ανέφερε σχετικά:

Στο Αργυροπούλι Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε  μια μεγάλη συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η κάλπη της 25ης Ιούνη είναι άδεια και πρέπει να μην λείψει κανείς.

Η Ελλάδα της ευημερίας χρειάζεται όλους τους πολίτες να στηρίξουν την αυτοδύναμη ΝΔ γι αυτό και είδα πολίτες ακόμη κι άλλων κομματικών αποχρώσεων να είναι παρόντες. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους κατοίκους της περιοχής που παρευρέθηκαν στην συγκέντρωση και τους ψηφοφόρους, οι οποίοι ζυγίζοντας τις επιλογές, έκριναν ότι η μόνη επιλογή για την σταθερότητα της πατρίδας μας είναι η Νέα Δημοκρατία.

Προχωράμε μαζί, σταθερά, τολμηρά, μπροστά για το καλό μας και το καλό της πατρίδας μας.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ