ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΑΡΙΣΑ Ή ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ;

Εχοντας ορίσει μία κυβέρνηση 63 υπουργών και υφυπουργών, πιθανότατα την πολυπληθέστερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, η οποία ορκίστηκε σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης,  για μια ακόμη φορά έδειξε ότι στα κυβερνητικά σχέδιά του δεν χωρούν η Λάρισα και οι Λαρισαίοι πολιτικοί, αφού ούτε σε αυτό το τεράστιο σχήμα δεν βρέθηκε θέση για κάποιον από τους Λαρισαίους βουλευτές.

Τί και αν ο κ. Κέλλας ήταν ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης έχοντας συνεχή και συνεπή παρουσία ετών στο κοινοβούλιο, τί και αν οι άλλοι δύο βουλευτές του νομού (Μ. Χαρακόπουλος και Χ. Καπετάνος), ο ένας διαθέτει κοινοβουλευτική και κυβερνητική εμπειρία και ο άλλος ενθουσιασμό και αξιοπρόσεκτη παρουσία στις εκλογές, δεν συγκίνησαν τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος από την πρώτη του θητεία ως πρωθυπουργός έδειξε μία αξιοπερίεργη απέχθεια για τη Λάρισα και τους Λαρισαίους, αδιαφορώντας ακόμη και για το γεγονός ότι η Λάρισα του έδωσε πολύ μεγάλα ποσοστά σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης που με συνέπεια αγνοεί την ψήφο των Λαρισαίων και τους Λαρισαίους πολιτικούς, αν και έβαλε στο κυβερνητικό σχήμα αρκετούς ΠΑΣΟΚογενείς, κάποιοι από τους οποίους ξιφουλκούσαν κατά των κυβερνήσεων της ΝΔ, όπως ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης κ. Φλωρίδης, άφησε εκτός κυβέρνησης τους Λαρισαίους πολιτικούς και μάλλον θα πρέπει να εξηγήσει στους ψηφοφόρους και στα κομματικά στελέχη της ΝΔ στη Λάρισα τους λόγους αυτής του της απόφασης.

Εμείς περιμένουμε μήπως και διαφωτιστούμε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ